Chihuahua

Denk je er over na om je eigen Chihuahua puppy te kopen? Een trouwe schattige kleine vriend die je altijd bij je hebt? Een Chihuahua hondje hecht zich sterk aan mensen en zijn baasje. Vanwege zijn kleine gestalte kan je het hondje makkelijk houden in kleinere omgevingen. Je Chihuahua zal op korte tijd een moedige, speelse maar ook eigenzinnige metgezel van je worden!

Als je een Chihuahua pupje koopt, dan sluit je een bijzondere vriendschap! Ze zijn immers de kleinste hondjes ter wereld en komen oorspronkelijk uit Mexico. Ze dragen dan ook trots de naam van de grootste staat van Mexico, Chihuahua, El Estado Grande.

Twijfel je nog over de aanschaf van een Chihuahua? Kom dan eens een kijkje nemen in onze winkel en maak kennis met onze leuke puppies!

Koop je Chihuahua bij een specialist!

Je wil natuurlijk dat je nieuwe trouwe viervoetertje gezond is en in orde met een paspoort en chip of tatoeage. Je wil een leuke Chihuahua pup een nieuwe thuis bieden en komt daarbij liever niet voor onaangename verrassingen te staan.

Daarom koop je je Chihuahua best bij een kenner en Chihuahua liefhebber zoals Dierenplezier in Boechout. Wij helpen jou graag met de keuze van je nieuwe vriendje en beantwoorden al je vragen.

En bovendien:

  • Dierenplezier is een van de mooiste Chihuahua kennels in België
  • Hebben wij de grootste keuze Chihuahua puppies in Europa, met meer dan 30 verschillende soorten!
  • Kan je bij ons al een Chihuahua aanschaffen van € 550 met chip en paspoort.
  • Kan je bij ons ook terecht voor zeldzame kleuren en varianten zoals de “Teacup” Chihuahua puppies.

Heb je nog vragen of wil je graag meer weten over Dierenplezier of de aanschaf van een leuke pup? Contacteer ons dan of kom kennis maken met ons en onze Chihuahua pups in onze winkel.

Meer over Chihuahua’s

chihuahuaDe Chihuahua is letterlijk klein maar dapper. Hun kleine gestalte staat een gezonde portie moed en durf niet in de weg. Ze vragen dan ook aandacht en de nodige opvoeding. Chihuahua’s zijn echte honden, met een opmerkelijke uithoudingsvermogen en waakzaam. Ook kunnen ze het best vinden met andere honden, ook als die veel groter zijn. Over de geschiedenis van deze bijzondere diertjes bestaan er veel opmerkelijke theorieën (zie: Geschiedenis van de Chihuahua op Wikipedia (Engels)).

Chihuahua’s bestaan in kortharige en langharige varianten, en van elke soort bestaan er diverse kleuren.

Ze zijn erg aanhankelijk en willen echt graag deel uitmaken van jouw gezin. Ze stellen zich een beetje gesloten op naar vreemden. De beste band heeft je Chihuahua natuurlijk het liefst met jou, zijn baasje. Voor hun baasje hebben ze veel over.

Een Chihuahua staat graag volop in de belangstelling, maar schuwt wel drukke omgevingen. Je nieuwe vriend is dol op geaaid worden en knuffels krijgen.

Wil je meer weten over deze fijne hondjes of eens kennis maken met enkele pups? Breng dan snel een bezoekje aan onze winkel en wij vertellen je er graag alles over!

Meer info?

Kom eens vrijblijvend naar onze hondjes kijken. Aarzel niet om ons te contacteren!

Verzorging

Verzorging

Voeding

Voeding

Karakter

Karakter

chihuahua puppies chihuahua soorten chihuahua fokker
chihuahua geschiedenis chihuahua kopen chihuahua kennel