Yorkshire terrier

yorkshire terrier hondenDe Yorkshire Terriër hond is een zeer aanhankelijk en toegewijd hondenras afkomstig uit Engeland. Dit is ook algemeen geweten en hoe zij verschijnen in het straatbeeld bevestigt dit helemaal. Doch zijn deze honden ook erg intelligent en leergierig en kunnen ze veel meer aangeleerd krijgen dan men aanneemt.  Jammer van hun uitgebreid potentieel welk zo onderbenut blijft.

Yorkshire Terriërs zijn trouwe honden

De Yorkshire Terrier hond is uitermate geschikt als waakhond. Hij is immers ontzettend trouw aan zijn eigen baasje in de mate van eenkennigheid; ze hebben het niet echt op vreemden. Ook zijn het erg oplettende honden.

Yorkshire terriërs zijn honden die geen haren verliezen en dus elke dag geborsteld moeten worden. Zo niet is het een mogelijkheid om de haren kort te houden door een regelmatig bezoek aan het trimsalon. Door hun kleine gestalte is deze hond uitermate geschikt om op een appartement te worden gehouden. Ze missen een tuin niet wanneer ze dagelijks een (korte) wandeling krijgen.

Yorkshire Terrier honden kopen?

Bent u geïnteresseerd in Yorkshire Terrier honden? Dierenplezier staat u graag bij met woord en advies wanneer u een kijkje neemt bij ons. Met een groot en breed aanbod van ongeveer 40 hondenrassen, zit er zeker wat bij voor ieders wil. U kan onze hondenwinkel vinden in Boechout, provincie Antwerpen. Ook per telefoon of mail beantwoorden wij graag uw vragen.

Aarzel niet ons te contacteren op +32 474 64 01 39 of via ons contactformulier.

Meer info over Yorkshire Terrier

Karakter

Karakter

Voeding

Voeding

Verzorging

Verzorging