Berner Sennen Baco

Geslacht: Mannelijk
Kleur: Tricolor
Geslacht: Mannelijk
Kleur: Tricolor

VERKOCHT

Berner Sennen Bacois helaas verkocht.

Bekijk onze andere puppies of kom langs in onze puppykennel om kennis te maken met de puppies.

Volledig in orde met:
  • vaccinaties
  • ontwormingskuren
  • microchip en Europees paspoort
  • garantie

Je kan Berner Sennen Baco bezoeken in onze kennel te Boechout.

Adres

Happy Doggy
Provinciesteenweg 556,
2530 Boechout, Antwerpen, België

Openingsuren

Wij zijn open van maandag t.e.m. zaterdag van 10u – 19u.
Op zon- en feestdagen kan u terecht in onze winkel vanaf 13u.

Meer over het Berner Sennen ras

Berner Sennen honden zijn waakzame en lieve honden. Een Berner Sennen hond kan goed overweg met kinderen en heeft een hoog knuffelgehalte. Daarom is deze hond een goede keuze voor een gezin. Ondanks het lieve en goedaardig karakter is de Berner Sennen ook een goede waakhond. Hij grijpt wel pas in als het echt nodig is en zal dan voornamelijk zijn gezin en eigen territorium beschermen.

Meer over het ras >

De Berner sennen is een grote berghond met een dikke, langharige vacht. Omdat er weinig genetische variaties voorkomen, kent de Berner sennen een aantal erfelijke ziektes. De levensverwachting is gemiddeld 8 jaar.

Meer over verzorging >

Het is verstandig om de voedingsadviezen van de fokker op te volgen. Wat de puppy bij hem kreeg, geeft u best verder. Zelf experimenteren is onverstandig want voeding heeft zijn kwaliteit nodig. Geef uw hond compleet voer. De bekende merken, zij het nu brokken of nat voer, zijn compleet en veilig. Zet wel kommetjes water. Vooral bij droogvoer die slecht voor 10% uit vocht bestaat, is dit heel belangrijk. Vanaf drie maand kunt u overschakelen naar volwassen voer. Sommige fokkers zijn voorstander van verse maaltijden omdat dit, volgens hen, op langer termijn gezonder is. Dit valt uiteraard niet tegen te spreken, op voorwaarde dat de verse voeding een perfecte mix is van vlees en andere voedingsstoffen.(vitamine C, E, Calcium)

Meer over voeding >

De Berner sennenhond is van Zwitserse afkomst en werd er vooral gefokt als veehoeder. Hij is een een grote, krachtig gebouwde berghond met een waakzaam en beheerst karakter.

Meer over karakter >

 

VERKOCHT

Berner Sennen Bacois helaas verkocht.

Bekijk onze andere puppies of kom langs in onze puppykennel om kennis te maken met de puppies.