Border Collie Raldo

Geslacht: Mannelijk
Kleur: Bicolor
Geslacht: Mannelijk
Kleur: Bicolor

VERKOCHT

Border Collie Raldois helaas verkocht.

Bekijk onze andere puppies of kom langs in onze puppykennel om kennis te maken met de puppies.

Volledig in orde met:
  • vaccinaties
  • ontwormingskuren
  • microchip en Europees paspoort
  • garantie

Je kan Border Collie Raldo bezoeken in onze kennel te Boechout.

Adres

Happy Doggy
Provinciesteenweg 556,
2530 Boechout, Antwerpen, België

Openingsuren

Wij zijn open van maandag t.e.m. zaterdag van 10u – 19u.
Op zon- en feestdagen kan u terecht in onze winkel vanaf 13u.

Meer over het Border Collie ras

Border collies zijn één van de meest veelzijdige herdershonden en kunnen tot 55 centimeter hoog worden, teefjes zijn meestal iets kleiner. Ze komen in alle combinaties van wit met kleuren zwart, grijs, bruin, ros. Wit is nooit overheersend.

Meer over het ras >

De Border Collie is de herdershond bij uitstek, en zijn unieke stijl van vee hoeden onderscheidt een Border Collie van de andere herdershonden. Door de jarenlange selectie op deze unieke vaardigheden is bij dit ras de natuurlijke behoefte om te werken heel sterk aanwezig. Mits hieraan wordt voldaan, kan hij zich prima aanpassen aan een leven als gezelschapshond.

Meer over karakter >

De Border Collie kan tot de middelgrote honden worden gerekend. Het zijn zeer actieve honden die een grote energie voorraad hebben. Tijdens de groeifase van deze hond is het belangrijk dat de hoeveelheid energie in goede balans is met de hoeveelheid beweging. Als een pup teveel energie/voeding binnenkrijgt kan dit er voor zorgen dat hij zijn eindgewicht te vroeg bereikt, wat slecht kan zijn voor de ledematen en gewrichten.

Meer over voeding >

De Border Collie is een sterk ras. Ze leven een gemiddelde van 12 tot 13 jaar en is uitzonderlijk gehoorzaam. De natuurlijke behoefte om te werken is bij dit ras sterk aanwezig en hij is heel actief. Het karakter van de Border Collie is zeer krachtig, vasthoudend en hardwerkend. Bij langharige Border Collies is het aanbevolen om ze dagelijks te kammen om alle dode haren weg te halen.

Meer over verzorging >

 

VERKOCHT

Border Collie Raldois helaas verkocht.

Bekijk onze andere puppies of kom langs in onze puppykennel om kennis te maken met de puppies.