Duitse Herder Mojito

Geslacht: Mannelijk
Kleur: Black en tan
Geslacht: Mannelijk
Kleur: Black en tan

VERKOCHT

Duitse Herder Mojitois helaas verkocht.

Bekijk onze andere puppies of kom langs in onze puppykennel om kennis te maken met de puppies.

Volledig in orde met:
  • vaccinaties
  • ontwormingskuren
  • microchip en Europees paspoort
  • garantie

Je kan Duitse Herder Mojito bezoeken in onze kennel te Boechout.

Adres

Happy Doggy
Provinciesteenweg 556,
2530 Boechout, Antwerpen, België

Openingsuren

Wij zijn open van maandag t.e.m. zaterdag van 10u – 19u.
Op zon- en feestdagen kan u terecht in onze winkel vanaf 13u.

Meer over het Duitse Herder ras

De Duitse Herder is, zoals zijn naam al doet vermoeden, afkomstig uit Duitsland. Hij behoort tot de Herdershonden en Veedrijvers. In 1892 nam voor het eerst een Duitse Herder deel aan een show in Hannover. Dankzij zijn uiterlijk en aanpasbaarheid, is dit ras enorm populair geworden bij hondenliefhebbers wereldwijd.

Meer over het ras >

Het is belangrijk om je Duitse Herder puppy van kleins af aan een goede, evenwichtige voeding te geven. Een gezonde voeding zal een positief effect hebben op heel zijn verdere leven. Voor een pup is het vooral belangrijk dat de overschakeling van moedermelk naar vaste voeding geleidelijk aan gebeurt. Goede fokkers zijn hiervan op de hoogte en zij besteden hier dan ook voldoende aandacht aan. Als je je puppy mee naar huis neemt, zal hij waarschijnlijk al een tijdje vaste voeding gekregen hebben bij de fokker. Het spijsverteringsstelsel van jouw puppy zal wel nog een tijdje heel gevoelig zijn. Geef hem daarom de eerste weken liefst dezelfde voeding die hij kreeg bij de fokker. Als je wilt overschakelen op andere voeding, doe dit dan geleidelijk aan.

Meer over voeding >

De Duitse Herder heeft een sterk karakter en vechtinstinct, in combinatie met een van de beste neuzen. Hij is gehoorzaam, loyaal en trouw in alle omstandigheden, maar ook heel aanhankelijk, levendig en vrolijk bij zijn baasje. Opvoeding is belangrijk voor alle rassen, en zelfs nog belangrijker voor een Duitse Herder. De opvoeding zal het toekomstige gedrag van de hond echt conditioneren. Een Duitse Herder leert bovendien erg graag bij en doet niets liever dan zijn baasje plezieren en gehoorzamen.

Meer over karakter >

Hoewel de Duitse Herder van nature een stevige hond is, krijgt ook de Duitse Herder (zoals alle middelgrote en grote honden) regelmatig te maken met heup- en elleboogdysplasie. Deze aandoeningen moeten dan ook de nodige aandacht krijgen en een goede screening.

Meer over verzorging >

 

VERKOCHT

Duitse Herder Mojitois helaas verkocht.

Bekijk onze andere puppies of kom langs in onze puppykennel om kennis te maken met de puppies.