Dwergkeesje Belle €2450

Geslacht: Vrouwelijk
Kleur: Bicolor
Geslacht: Vrouwelijk
Kleur: Bicolor

Interesse of reserveren?

Neem contact op voor meer infomatie over Belle €2450.

Stel hieronder uw vraag of u kunt ons ook bellen: +32 474 64.01.39 (Mathieu)

  Volledig in orde met:
  • vaccinaties
  • ontwormingskuren
  • microchip en Europees paspoort
  • garantie

  Je kan Dwergkeesje Belle €2450 bezoeken in onze kennel te Boechout.

  Adres

  Happy Doggy
  Provinciesteenweg 556,
  2530 Boechout, Antwerpen, België

  Openingsuren

  Wij zijn open van maandag t.e.m. zaterdag van 10u – 19u.
  Op zon- en feestdagen kan u terecht in onze winkel vanaf 13u.

  Meer over het Dwergkeesje ras

  Pomeriaantjes, of dwergkeesjes, zijn kleine, lieve, wollige hondjes. Ze zijn slechts 20 à 30 cm groot en kunnen tot 3 kilo wegen. Ze zijn dus gemakkelijk op een appartement of in een klein huis te houden. Ze hebben een wat kortere snuit met iets grotere ogen en hebben een schitterende, pluizige vacht. Als trotse baas zal je dan ook met de nodige liefde en zorg zijn prachtig pelsje goed verwennen.

  Meer over het pomeriaan >

  Verantwoorde voeding is zeer belangrijk voor de ontwikkeling van uw puppy. Geef de Pomeriaan compleet vers vlees of kwaliteitsbrokken van een goed merk, speciaal samengesteld voor kleinere rassen. Dierenspeciaalzaken en uw dierenarts kunnen u adviseren. Van de wat ‘duurdere’ brokken hoeft je vaak veel minder te geven. Bovendien geven deze betere brokken vaak aanzienlijk minder ontlasting.

  Meer over pomeriaan voeding >

  De verzorging van je Pomeriaan begint meestal bij het onderhouden van zijn vacht. De Pomeriaan bevat zowel een dikke boven- als ondervacht die bestaat uit lange, zachte haren. Belangrijk is dan om zijn vacht meermaals per dag te borstelen zodat zijn vacht er mooi blijft uitzien, Wanneer de Pomeriaan hieraan zal wennen, zal hij/zij dit leuk vinden aangezien hij niets leuker vindt dan gemasseerd te worden door zijn eigen baasje. De band tussen het baasje en de Pomeriaan zal sterker worden dan voordien.

  Meer over pomeriaan verzorging >

  Pomeriaan pups zijn kleine hondjes, waardoor ze makkelijk te houden zijn. Ze zijn erg aanhankelijk, vooral naar hun baasje. Pomeriaan pups zijn dan ook zeer trouwe hondjes. Een Pomeriaan pup is vooral een goed gezelschapshondje, omdat deze erg intelligent is en uw stemming goed aanvult. De Pomeriaan pup staat dus voor je klaar in goede en slechte tijden. Daarnaast zijn zij zeer oplettend en levendig.

  Meer over pomeriaan karakter >

   

  Interesse of reserveren?

  Neem contact op voor meer infomatie over Belle €2450.

  Stel hieronder uw vraag of u kunt ons ook bellen: +32 474 64.01.39 (Mathieu)