Engelse bulldog Bella

Geslacht: Vrouwelijk
Kleur: Bicolor
Geslacht: Vrouwelijk
Kleur: Bicolor

VERKOCHT

Engelse bulldog Bellais helaas verkocht.

Bekijk onze andere puppies of kom langs in onze puppykennel om kennis te maken met de puppies.

Volledig in orde met:
  • vaccinaties
  • ontwormingskuren
  • microchip en Europees paspoort
  • garantie

Je kan Engelse bulldog Bella bezoeken in onze kennel te Boechout.

Adres

Happy Doggy
Provinciesteenweg 556,
2530 Boechout, Antwerpen, België

Openingsuren

Wij zijn open van maandag t.e.m. zaterdag van 10u – 19u.
Op zon- en feestdagen kan u terecht in onze winkel vanaf 13u.

Meer over het Engelse bulldog ras

De Engelse bulldog is vanzelfsprekend een Engels ras. Het ras werd vroeger gebruikt voor het bullebijten. Een sport waarbij een stier door een hond werd vastegehouden bij de neus, net zolang tot die erbij neerviel. In 1938 werd deze 'sport' in Engeland verboden waardoor de Engelse Bulldog bijna uitstierf.

Meer over het engelse bulldog >

De Engelse Bulldog is een vreedzame, goedmoedige kindervriend, als hij sociaal is opgevoed. Het maakt voor hem geen verschil of hij in een groot gezin leeft of dat hij het huis en de tuin voor zich zelf heeft. Hij zal zich altijd aan de situatie aanpassen. Ook als er al andere huisdieren zijn, zoals katten of kippen, zullen die geen hinder ervaren van de Engelse Bulldog. Hij wil er graag bij horen en zal er niet gelukkig van worden als u hem voor lange tijd opsluit in een kooi of kennel. Dan kan de Engelse Bulldog vernielzuchtig worden en zal hij erg verdrietig zijn.

Meer over engelse bulldog karakter >

Het is niet moeilijk om voor een Engelse Bulldog een gebalanceerd dieet te voorzien. Er zijn verschillende vormen van voeding voor bulldoggen verkrijgbaar in de dierenwinkel en supermarkt, maar er wordt vaak verkozen om toch ten minste een deel van de maaltijden zelf te bereiden. Dit is een praktijk die door dierenartsen in het algemeen aangeraden wordt.

Meer over engelse bulldog voeding >

De korte en gladde vacht van de Engelse Bulldog is zeer onderhoudsvriendelijk. Bij het onderhouden van de vacht is het voldoende om af en toe met een speciale hondenhandschoen over de vacht te gaan. De ogen, neus en rimpels dienen echter een dagelijkse schoon gemaakt en onderhouden te worden om besmettelijke ziekten te voorkomen.

Meer over engelse bulldog verzorging >

 

VERKOCHT

Engelse bulldog Bellais helaas verkocht.

Bekijk onze andere puppies of kom langs in onze puppykennel om kennis te maken met de puppies.