Golden Retriever Mushi

Geslacht: Vrouwelijk
Kleur: Beige
Geslacht: Vrouwelijk
Kleur: Beige

VERKOCHT

Golden Retriever Mushiis helaas verkocht.

Bekijk onze andere puppies of kom langs in onze puppykennel om kennis te maken met de puppies.

Volledig in orde met:
  • vaccinaties
  • ontwormingskuren
  • microchip en Europees paspoort
  • garantie

Je kan Golden Retriever Mushi bezoeken in onze kennel te Boechout.

Adres

Happy Doggy
Provinciesteenweg 556,
2530 Boechout, Antwerpen, België

Openingsuren

Wij zijn open van maandag t.e.m. zaterdag van 10u – 19u.
Op zon- en feestdagen kan u terecht in onze winkel vanaf 13u.

Meer over het Golden Retriever ras

Wil jij een echte mensenvriend? Een gehoorzaam, leergierig knuffelbeest zoals de Golden Retriever? Hij is zeer sociaal, open en vriendelijk van nature.  Het liefst van al maakt de Golden Retriever deel uit van het gezin en wil hij betrokken worden in de gewone dagelijkse bezigheden. Een Golden Retriever is zeer tolerant en evenwichtig. Verder staat hij bekend als buitengewoon kindvriendelijk.

Meer over het ras >

Het is belangrijk om je Golden Retriever puppy van kleins af aan een goede, evenwichtige voeding te geven. Een gezonde voeding zal een positief effect hebben op heel zijn verdere leven. Voor een pup is het vooral belangrijk dat de overschakeling van moedermelk naar vaste voeding geleidelijk aan gebeurt. Goede fokkers zijn hiervan op de hoogte en zij besteden hier dan ook voldoende aandacht aan.

Meer over voeding >

Kenmerkend voor een Golden Retriever is zijn lieve karakter. Ze zijn gefokt om te werken en staan de popelen om hun baasjes te helpen. Ondanks hun lieve karakter moeten Golden Retrievers, net als andere honden, goed opgevoed en getraind worden om het meeste uit zijn karakter te halen. Het zijn gehoorzame honden die goed luisteren en makkelijk commando’s bij te leren zijn.

Meer over karakter >

De verzorging van een Golden Retrievers kan een aangename ervaring zijn voor zowel de hond als voor het baasje.Een goede verzorging zal de vacht niet enkel proper maken maar het is ook een perfect moment om de band tussen hond en baasje te versterken.Net zoals mensen zullen honden genieten van een goede massage. Vooral voor oudere honden is een massage bijzonder aangenaam omdat het helpt de pijntjes te verminderen.

Meer over verzorging >

 

VERKOCHT

Golden Retriever Mushiis helaas verkocht.

Bekijk onze andere puppies of kom langs in onze puppykennel om kennis te maken met de puppies.