Havanezer Wana

Geslacht: Vrouwelijk
Kleur: Zwart
Geslacht: Vrouwelijk
Kleur: Zwart

VERKOCHT

Havanezer Wanais helaas verkocht.

Bekijk onze andere puppies of kom langs in onze puppykennel om kennis te maken met de puppies.

Volledig in orde met:
  • vaccinaties
  • ontwormingskuren
  • microchip en Europees paspoort
  • garantie

Je kan Havanezer Wana bezoeken in onze kennel te Boechout.

Adres

Happy Doggy
Provinciesteenweg 556,
2530 Boechout, Antwerpen, België

Openingsuren

Wij zijn open van maandag t.e.m. zaterdag van 10u – 19u.
Op zon- en feestdagen kan u terecht in onze winkel vanaf 13u.

Meer over het Havanezer ras

De Havanezer is een kleine gezelschapshond die intelligent en dapper is. De Havanezer houdt van gezelligheid en is makkelijk in de omgang. Hij heeft lang, veel en zacht haar dat lichtjes golvend is. De Havanezer heeft een vrolijk karakter. De Havanezer behoort tot gezelschapshonden (Bichons en verwanten). Zoals alle gezelschapshonden, is dit een aanhankelijke hond die speels, zachtaardig en charmant is en bovendien een familiehond die heel goed omgaat met kinderen.

Meer over het ras >

Het wordt aangeraden dat je Havanezer twee maaltijden per dag eet met een totaal van 1/2 tot 1 kop droog hondenvoer. Laat geen voedsel vrij rond slingeren of je zal opmerken dat je Havanezer komt aanrennen om al dat lekkers op te eten. Obesitas kan de levensduur van een hond verkorten en tot andere aandoeningen leide

Meer over voeding >

De Havanezer is een rustige en sterke hond. Hij is niet bang van regen of koude en hij houdt ervan om uren buiten te blijven in alle weersomstandigheden. Ondanks zijn lange haren, heeft hij geen bijzondere verzorging nodig, buiten een kleine trimbeurt van de haren van zijn neus en opdat zijn haren niet voor zijn ogen komen, maar bij voorkeur blijft alles naturel.

Meer over verzorging >

Als je op zoek bent naar een levendige hond die makkelijk is op te voeden en familiaal is aangelegd, is dit werkelijk het ideale ras. De Havanezer is bovenal intelligent, gehoorzaam en leergierig, vooral als hij daardoor tijd kan doorbrengen met het gezin. Bovendien is hij ook makkelijk op te leiden als waakhond.

Meer over karakter >

 

VERKOCHT

Havanezer Wanais helaas verkocht.

Bekijk onze andere puppies of kom langs in onze puppykennel om kennis te maken met de puppies.