Labrador Pepsy

Geslacht: Vrouwelijk
Kleur: Chocolade kleur
Geslacht: Vrouwelijk
Kleur: Chocolade kleur

VERKOCHT

Labrador Pepsyis helaas verkocht.

Bekijk onze andere puppies of kom langs in onze puppykennel om kennis te maken met de puppies.

Volledig in orde met:
  • vaccinaties
  • ontwormingskuren
  • microchip en Europees paspoort
  • garantie

Je kan Labrador Pepsy bezoeken in onze kennel te Boechout.

Adres

Happy Doggy
Provinciesteenweg 556,
2530 Boechout, Antwerpen, België

Openingsuren

Wij zijn open van maandag t.e.m. zaterdag van 10u – 19u.
Op zon- en feestdagen kan u terecht in onze winkel vanaf 13u.

Meer over het Labrador ras

De Labrador is afkomstig uit Groot-Brittanië en werd oorspronkelijk gefokt om geschoten wild te halen voor hun baasjes tijdens de jacht. Hij staat hoog in aanzien als geleidehond voor blinden en als snuffelhond voor drugs en explosieven. Hij heeft een opvallend korte, dichte vacht die hard aanvoelt, met een waterafstotende ondervacht. De kleur is zwart, geel, of chocoladekleurig. Het geel loopt uiteen van licht crème tot vosrood. Ook typerend is zijn otterstaart, die zeer dik is aan de aanzet en uitloopt in een punt.

Meer over het ras >

Het is belangrijk om je Labrador puppy van kleins af aan een goede, evenwichtige voeding te geven. Een gezonde voeding zal een positief effect hebben op heel zijn verdere leven. Voor een pup is het vooral belangrijk dat de overschakeling van moedermelk naar vaste voeding geleidelijk aan gebeurt. Goede fokkers zijn hiervan op de hoogte en zij besteden hier dan ook voldoende aandacht aan. Als je je puppy mee naar huis neemt, zal hij waarschijnlijk al een tijdje vaste voeding gekregen hebben bij de fokker. Het spijsverteringsstelsel van jouw puppy zal wel nog een tijdje heel gevoelig zijn. Geef hem daarom de eerste weken liefst dezelfde voeding die hij kreeg bij de fokker. Als je wilt overschakelen op andere voeding, doe dit dan geleidelijk aan.

Meer over voeding >

De Labrador Retriever kan erg veelzijdig ingezet worden: als jachthond, blinde geleidehond en drugshond, maar ook als gezinshond. Door zijn achtergrond als jachthond heeft hij veel beweging nodig. Hij beschikt over een uitstekende neus en visueel geheugen en houdt ervan een duik te nemen in een water- of modderpoel. Vergeet niet dat de Labrador Retriever oorspronkelijk gebruikt werd om geschoten wild op te halen, zowel op het land als in het water. Wees dus niet verbaasd als jouw Labrador je voortdurend speeltjes komt brengen.

Meer over karakter >

De Labrador Retriever heeft een gemiddelde levensverwachting van 13 jaar. Hij heeft een opvallend korte, dichte vacht die hard aanvoelt, met een waterafstotende ondervacht. De kleur is zwart, geel, of chocoladekleurig. Het geel loopt uiteen van licht crème tot vosrood. De vacht moet twee à drie keer per week geborsteld worden, tijdens de rui zelfs nog iets vaker. Ook typerend is zijn otterstaart, die zeer dik is aan de aanzet en uitloopt in een punt

Meer over verzorging >

 

VERKOCHT

Labrador Pepsyis helaas verkocht.

Bekijk onze andere puppies of kom langs in onze puppykennel om kennis te maken met de puppies.