Mopshonden Balzac

Geslacht: Mannelijk
Kleur: Beige
Geslacht: Mannelijk
Kleur: Beige

VERKOCHT

Mopshonden Balzacis helaas verkocht.

Bekijk onze andere puppies of kom langs in onze puppykennel om kennis te maken met de puppies.

Volledig in orde met:
  • vaccinaties
  • ontwormingskuren
  • microchip en Europees paspoort
  • garantie

Je kan Mopshonden Balzac bezoeken in onze kennel te Boechout.

Adres

Happy Doggy
Provinciesteenweg 556,
2530 Boechout, Antwerpen, België

Openingsuren

Wij zijn open van maandag t.e.m. zaterdag van 10u – 19u.
Op zon- en feestdagen kan u terecht in onze winkel vanaf 13u.

Meer over het Mopshonden ras

De mopshond is een kleine hond met een groot hart en een moedig karakter. Hij kan goed met kinderen overweg maar is wel lichtgeraakt. Omwille van hun vreemde schedel kunnen ze problemen ontwikkelen met hun ogen, oren en tanden, ze hebben dan ook een eigenaar nodig die goed voor hun kan zorgen.

Meer over het mopshond >

Omdat de Mopshond tot de zogenaamde branchycefale rassen behoort en door de ronde hoofdvorm en korte neus met ademhalingsproblemen te maken heeft, moet extra overgewicht voorkomen worden. Er moet gelet worden op de hoeveelheid energie in het voer, omdat de mops anders een hoger gewicht kan behalen dan bedoeld en zo een instabiele botstructuur kan ontwikkelen.

Meer over mopshond voeding >

De vacht van de mops dient niet alleen als bescherming tegen invloeden van buiten af, maar vormen ook de bron van talg. Die talg houdt niet alleen de haren zelf erg soepel, maar ook de huid. De talg zelf is enigszins vettig. Als je jouw mops wil wassen, gebruik dan altijd een honden shampoo! Een mops mag niet zomaar lukraak iedere dag of iedere week worden gewassen. Twee keer per jaar is meer dan genoeg (na hun ruiperiode). Tenzij een mops "vies" is omdat hij bijvoorbeeld een lekker bad in een beekje heeft genomen, dan is het uiteraard wel nodig hem te wassen. Let wel op, wanneer je de mops te vaak wast kan zijn huid en vacht worden beschadigd en het vet uit de haren worden gehaald.

Meer over mopshond verzorging >

De mopshond is een echte huishond die zich graag onder de mensen bevindt en het heerlijk vind om overal mee naar toe te mogen gaan. De mops is een hond die rustig en zeker niet te hard mag worden benaderd, maar net als elk ander ras wel consequent moet worden opgevoed.

Meer over mopshond karakter >

 

VERKOCHT

Mopshonden Balzacis helaas verkocht.

Bekijk onze andere puppies of kom langs in onze puppykennel om kennis te maken met de puppies.