Newfoundlander Adora

Geslacht: Vrouwelijk
Kleur: Zwart
Geslacht: Vrouwelijk
Kleur: Zwart

VERKOCHT

Newfoundlander Adorais helaas verkocht.

Bekijk onze andere puppies of kom langs in onze puppykennel om kennis te maken met de puppies.

Volledig in orde met:
  • vaccinaties
  • ontwormingskuren
  • microchip en Europees paspoort
  • garantie

Je kan Newfoundlander Adora bezoeken in onze kennel te Boechout.

Adres

Happy Doggy
Provinciesteenweg 556,
2530 Boechout, Antwerpen, België

Openingsuren

Wij zijn open van maandag t.e.m. zaterdag van 10u – 19u.
Op zon- en feestdagen kan u terecht in onze winkel vanaf 13u.

Meer over het Newfoundlander ras

De Newfoundlander hond komt oorspronkelijk uit Canada, waar het in Newfoundland ontstond voor de kust van groenland. Hij was een manusje van alles bij vissers, zo hielp hij netten inhalen of sleepte hij lijnen die aan netten zaten naar de kust. Hij moest ook helpen bij het vervoeren van zware lasten. Het is een sledehond die ook ingezet kon worden voor werk op en rond het water.

Meer over het ras >

Newfoundlanders hebben een voedingsschema of dieet nodig dat is afgestemd op hun specifieke behoeften, evenals een hoogwaardige, speciale hondenvoeding. Er moet voor een Newfoundlander niet alleen rekening worden gehouden met leeftijd, grootte en beweging, maar ook met een voldoende hoeveelheid taurine. Gedilateerde cardiomyopathie is een ziekte die taurine helpt te voorkomen.

Meer over voeding >

De Newfoundlander is een hond die zelfverzekerd, vriendelijk, intelligent en zachtaardig is. Degenen die hem kwaad willen doen, zullen op afstand worden gehouden door zijn verbiedende blik. Newfoundlanders hebben een scherp gevoel voor gevaar en zullen er alles aan doen om hun eigenaar te beschermen. Hoewel hij dus een uitzonderlijke waakhond is, maakt zijn kalme en volgzame houding hem tot een ideale gezinshond.

Meer over karakter >

Newfoundlanders staan bekend als stoere honden die onder alle weersomstandigheden naar buiten kunnen - en willen - gaan. De beerachtige hond maakt zich geen zorgen over regen, kou of wind. Hij geniet in beperkte mate van de zon. Hij is vooral gewend aan de strenge temperaturen van de Canadese Atlantische kust, waar hij geboren en getogen is.

Meer over verzorging >

 

VERKOCHT

Newfoundlander Adorais helaas verkocht.

Bekijk onze andere puppies of kom langs in onze puppykennel om kennis te maken met de puppies.