Poedel Elias €1450

Ras: Poedel
Geslacht: Mannelijk
Kleur: Bruin
Ras: Poedel
Geslacht: Mannelijk
Kleur: Bruin

VERKOCHT

Poedel Elias €1450is helaas verkocht.

Bekijk onze andere puppies of kom langs in onze puppykennel om kennis te maken met de puppies.

Volledig in orde met:
  • vaccinaties
  • ontwormingskuren
  • microchip en Europees paspoort
  • garantie

Je kan Poedel Elias €1450 bezoeken in onze kennel te Boechout.

Adres

Happy Doggy
Provinciesteenweg 556,
2530 Boechout, Antwerpen, België

Openingsuren

Wij zijn open van maandag t.e.m. zaterdag van 10u – 19u.
Op zon- en feestdagen kan u terecht in onze winkel vanaf 13u.

Meer over het Poedel ras

De Poedel is een harmonieus gebouwde en elegante hond. Hij beweegt zich voort door middel van een lichte, trippelende gang. De huid is soepel en getint. In de 19de en 20ste eeuw was de Poedel erg populair. Door zijn snuggerheid was hij perfect om in te zetten als: jachthond, circushond, gezinshond, etc... Momenteel wordt de Poedel bijna uitsluitend nog als gezinshond gehouden.

Meer over het ras >

De Poedel heeft, net als elke andere hond, een voeding met een hoog vleesgehalte nodig, of het nu nat of droog is. Zorg er steeds voor dat vlees bovenaan de ingrediëntenlijst staat en dat de voeding weinig of geen granen bevat. De Poedel moet gewend zijn aan een vaste voederplaats waar hij ongestoord kan eten. Tot de Poedel de leeftijd van zes maanden bereikt, moet u hem drie tot vier keer per dag voeren. Twee maaltijden zijn voldoende voor oudere Poedels.

Meer over voeding >

De Poedel werd door zijn eigenaars eerder gezien als een accessoire dan als een metgezel. Maar zodra je wat tijd doorbrengt met uw Poedel zullen de stoffige stereotypen verdwijnen, sneller dan sneeuw voor de zon. Poedels zijn vriendelijk, intelligent, en houden van buitenactiviteiten. Ze vormen ook een sterke band met hun gezin en behoren tot de meest intelligente hondenrassen. Klein of groot, de Poedel schiet goed op met andere honden in het algemeen. Vreemden geven hem wel vaak een ongemakkelijk gevoel.

Meer over karakter >

Heeft u een allergie voor hondenhaar? Dan kan u gewoon een Poedel aanschaffen. Dit ras verhaart zeer weinig en raakt door zijn dichte vacht ook zeer weinig huidschilfers kwijt. Daardoor staat dit ras ook bekend als hypoallergeen. De vacht van uw Poedel moet u echter zorgvuldig verzorgen. Trim de vacht eens in de zes, zeven, of acht weken om dit te bereiken. Vanwege de dichte krullen is het borstelen van de vacht moeilijk. Het trimmen van de mooie vacht van uw Poedel is dus de beste manier om hem te verzorgen.

Meer over verzorging >

 

VERKOCHT

Poedel Elias €1450is helaas verkocht.

Bekijk onze andere puppies of kom langs in onze puppykennel om kennis te maken met de puppies.