Shiba Inu Gini

Geslacht: Vrouwelijk
Kleur: Bruin
Geslacht: Vrouwelijk
Kleur: Bruin

VERKOCHT

Shiba Inu Giniis helaas verkocht.

Bekijk onze andere puppies of kom langs in onze puppykennel om kennis te maken met de puppies.

Volledig in orde met:
  • vaccinaties
  • ontwormingskuren
  • microchip en Europees paspoort
  • garantie

Je kan Shiba Inu Gini bezoeken in onze kennel te Boechout.

Adres

Happy Doggy
Provinciesteenweg 556,
2530 Boechout, Antwerpen, België

Openingsuren

Wij zijn open van maandag t.e.m. zaterdag van 10u – 19u.
Op zon- en feestdagen kan u terecht in onze winkel vanaf 13u.

Meer over het Shiba Inu ras

Als je op zoek bent naar een kleine hond, die trouw vriendelijk en waaks is, dan is de Shiba Inu net wat je zoekt. De Shiba Inu is van nature een jachthond en heeft een leidend karakter, maar is ook een goede gezinshond. Hij gaat losjes om met mensen maar is zeer trouw en aanhankelijk aan zijn baasje. Daarnaast is hij ook zeer nieuwsgierig. De Siba Inu is een pittige, levendige hond die veel zelfvertrouwen uitstraalt. Hij is zeker ook geschikt in omgang met kinderen en blijft altijd speels. Er is wel een consequente opvoeding vereist omdat angst en teruggetrokkenheid soms al genetisch bepaald zijn. Het is dan ook nodig om het hondje goed te laten socialiseren met zowel andere honden als met mensen. De Shiba Inu heeft veel aandacht nodig.

Meer over het ras >

Zoals bij elke andere hond, geven de tanden en het spijsverteringskanaal van Shiba Inu duidelijk aan dat hij een vleeseter is. Of je nou kiest voor nat- of droogvoer: let erop dat vlees bovenaan de lijst met ingrediënten staat en dat het voer zo min mogelijk graan bevat.

Meer over voeding >

De Shiba Inu heeft een eigen wil: het is een zelfstandige onafhankelijke hond die zich niet wil onderwerpen. Daarnaast vertoont de shiba een sterk territoriaal gedrag. Het is een gepassioneerde jager die vreemden – zowel mens als dier – fundamenteel wantrouwt.

Meer over karakter >

De pluizige vacht van de Shiba Inu bestaat uit dekhaar en een erg fijne onderwol. Af en toe borstelen is qua vachtverzorging voldoende omdat de korte vacht van dit ras niet snel gaat klitten. Tijdens de halfjaarlijkse rui moet de vacht echter vaker grondig geborsteld worden: de viervoeters verharen dan gedurende twee tot vier weken erg. De hondenharen laten gelukkig wel makkelijk los en blijven niet aan je meubels en kleding plakken.

Meer over verzorging >

 

VERKOCHT

Shiba Inu Giniis helaas verkocht.

Bekijk onze andere puppies of kom langs in onze puppykennel om kennis te maken met de puppies.