Yorkshire Terrier Blacky 1250 euro

Geslacht: Mannelijk
Kleur: Black en tan
Geslacht: Mannelijk
Kleur: Black en tan

VERKOCHT

Yorkshire Terrier Blacky 1250 eurois helaas verkocht.

Bekijk onze andere puppies of kom langs in onze puppykennel om kennis te maken met de puppies.

Volledig in orde met:
  • vaccinaties
  • ontwormingskuren
  • microchip en Europees paspoort
  • garantie

Je kan Yorkshire Terrier Blacky 1250 euro bezoeken in onze kennel te Boechout.

Adres

Happy Doggy
Provinciesteenweg 556,
2530 Boechout, Antwerpen, België

Openingsuren

Wij zijn open van maandag t.e.m. zaterdag van 10u – 19u.
Op zon- en feestdagen kan u terecht in onze winkel vanaf 13u.

Meer over het Yorkshire Terrier ras

De Yorkshire terriër is een hond die zijn heel trouw is aan zijn baasje maar asociaal tegenover andere mensen en dieren. Het zijn moedige dieren die graag de baas willen spelen over andere honden, ongeacht hoe groot deze zijn. Yorkshire terrïers zijn afkomstig uit Engeland en zijn door hun oplettendheid zeer waakzaam. Het zijn honden die elke dag geborsteld moeten worden. Door hun kleine grootte zijn ze uitermate geschikt om op een appartement te worden gehouden.

Meer over het yorkshire terrier >

In het begin is het steeds aangeraden om een speciale puppy voeding te geven. Voor de eerste paar weken thuis zal u waarschijnlijk voeding mee krijgen. Na ongeveer 12 maanden is uw Yorkshire Terrier volwassen. Daarna heeft hij meestal nog maar één maaltijd per dag nodig. Natuurlijk kan je jouw hond daarna gewoon compleetvoer geven. Geef uw Yorkshire natvoer uit blik of droogvoer, afhankelijk van zijn voorkeur. Dit bevat normaal gesproken alle essentiële voedingsstoffen die uw hond nodig heeft. Het is niet nodig om mineralen of vitaminesupplementen te gebruiken. Let bij de voeding wel altijd op een goede kwaliteit.

Meer over yorkshire terrier voeding >

Yorkshire Terriers lijken op het eerste gezicht klein en schattig, maar toch zijn ze nogal verwaand. Yorkshire Terriers zijn onbevreesd en zelfverzekerd, dus ze moeten van pups af aan voortdurend getraind worden. Bovendien testen ze graag de grenzen van hun baasjes uit. Het is maar al te gemakkelijk voor uw kleine viervoeter om uw commando's niet op te volgen. Wees dus vanaf het begin consequent, zodat jouw pup begrijpt wie de baas is.

Meer over yorkshire terrier karakter >

De lange vacht van de Yorkshire waar vaak een strikje in zit, heeft u waarschijnlijk nieuwsgierig gemaakt. Het vergt echter tijd en expertise om voor deze mooie rashond te zorgen. Maar wees niet bezorgd, met een beetje tijd en moeite wordt de dagelijkse hondenverzorging een plezierige hobby.

Meer over yorkshire terrier verzorging >

 

VERKOCHT

Yorkshire Terrier Blacky 1250 eurois helaas verkocht.

Bekijk onze andere puppies of kom langs in onze puppykennel om kennis te maken met de puppies.