Tevreden klanten

Hieronder vind je alvast een overzicht wat onze klanten over ons vertellen. Natuurlijk zijn dit niet allemaal onze tevreden reacties van klanten.  Wil je meer ervaringen van klanten lezen en kijken hoe onze pupjes het stellen, neem dan een kijkje op onze Chihuahua Kennel Facebookpagina voor alle reacties van onze klanten.

Ben je zelf een tevreden klant van Dierenplezier in Boechout? Aarzel dan niet om via de onderstaande knop jouw verhaal te plaatsen op onze website.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Hondenkennel Happy Doggy
Average rating:  
 137 reviews
 by Patrick
Tyson

1jaar en een half kocht ik hier mijn Stafford en hij doet het heel goed is een flinke jongen van 48 kilo

 by Melissa
Bob

Vandaag is Bob dwergkeesje 2 weken bij mij we zijn zo blij met hem hij brengt vreugde thuis ik krijg van iedereen mooie complimenten van waar heb je hem gekocht en hoe cute hij is en mooi en gezellig hondje ie is super actief ma ben heel blij met hem je krijgt heel veel vriendschap van zo een dwergkeesje dankjwel
I’m so happy with my little cute boy

 by Melissa
Bob

Hey.
Ik ben zo blij met Bob dwergkees hij is vandaag 2 weken bij ons en ons huis bloeit uit zo veel liefde dat je krijgt van zo een hondje wij houden ontzettend veel van hem elke keer als ik naar buiten ga met hem krijg ik complimenten van waar is hij gekocht welke ras is het zo cute veel hebben foto’s van hem gemaakt hij is een deel van ons gezin geworden.
Tnx happy dogs.
I’m so happy with this little cute dog.

 by Hoebrechts martine
Top service

Hebben 4 jaar geleden pom gekocht en zeer tevreden zijn naam is Laurus nu 6 juni dus gisteren hebben er nog een meisje bijgehaald zo een schatje en hebben haar bijoux genoemd want dat is ze ook

 by Patrick Vanderauwera-Ingrid Vroonen
Jack

Hallo,
Op een woensdag ergens in de maand juni 2021 zijn we bij jullie onze kapoen Jack komen halen. Jack was toen nog een Beaglepupje van enkele weken jong. Vandaag wordt deze knapperd 1 jaar. Buiten zijn regelmatige controle bij de dierenarts heeft Jack geen problemen. Hij voelde zich onmiddellijk thuis en is nog steeds een nieuwsgierig, sociaal bazeke. We zijn super tevreden van Happy Doggy, zowel over de aankoop van onze Jack, alsook over de uitleg die we ter plaatse hebben gekregen.

 by Mike

Uitstekende bediening, prachtige honden!

 by Bruna

Nadat we gebeld hadden om te komen kijken werden wij gelijk vriendelijk begroet. Ze had ons een rondleiding gegeven om onze kleine wondertje te vinden. En die hadden wij gevonden. Er was zoveel keus! Als u echt opzoek bent naar jouw hondje dan heb je die zeker gevonden. Zoveel kleuren zoveel rassen het was geweldig!

 by Martine Dams

Heel tevreden van ons pomeriaantje

 by Geert
Positieve ervaring

Zonder afspraak binnengestapt, en alles kraaknet aangetroffen. Goede uitleg over vaccinaties, voeding, opvoeding,… Er werd vermeld dat pups uit buitenland komen met europees paspoort. Documentatiemapje met aandachtspunten, richtlijnen, garantie, e.d. . Pup is sociaal in omgang, zowel met andere hond als met ons. Prachtige Cavalier pup!

 by Vincent
Mopshond Marcel

4 jaar geleden heb ik een mopshond van jullie gekocht, gedoopt Marcel. Iedereen complimenteert mij over wat een prachtige Mops het is. Hij is ondertussen met mij in heel Europa geweest, inclusief lange bergwandelingen in de Alpen.
Best decision of my life!

 by Bart Luyten
Bobby

Wij hebben onze Bobby (pomeriaan) hier aangekocht in Augustus 2018. Wij hebben toen een zeer professionele informatie gekregen van zowel meneer als de mevrouw bij Happy Doggy. Wij hebben de aankoop nog geen seconde beklaagd. Bobby is onze kerngezonde vriend nu die we geen seconde kunnen missen.

 by Wuytack diana
Rakker

Ons Engels Cockertje is nu 1jaar en half en is uit gegroeid tot een prachtige lieve en slimme hond. Met dank aan deze prachtige mensen van Happy Doggy xx

 by Verstrael marcel
Castar Franse buldog

We hebben enkele maanden geleden Castar een Franse Buldog pup bij jullie aangekocht, Castar is een zeer sociale pup is speels kan goed met onze snauwzer Boris spelen alsook met de kleinkinderen. Castar leert ook heel vlug, gaat aan de deur zitten als hij zen behoefte wilt doen, houd 's nachts zen bench ook al droog! Bedankt Happy Doggy voor de goede zorgen die jullie verleende, en zekers een aanrader om een pup aan te kopen, het zijn daar ook mensen van hun woord!!

 by David
Engelse bulldog

Hallo,
Eventjes laten weten dat Mila het enorm naar haar zin heeft bij ons, we zouden haar niet meer kunnen missen. Ze is nu 4 maand bij ons. Nogmaals een dikke proficiat voor de goede zorgen die ze bij jullie al had gekregen

 by Virginie kasier
Yorkshire

Beste, ik heb vorige week een Yorkshire gekocht bij jullie en was onmiddellijk verkocht . De hond stelt het hier heel goed niks op aan te merken... wou jullie toch enorm feliciteren voor de properheid bij jullie heb ik nog niet gezien.??zelf geen geur van de gewoonlijke kennels dat we al gaan bezoeken waren. Enige minpunt voor ons was mss het bijna verplichten van het kopen van de brokjes... dus voor de rest heel tevreden van de aankoop. En nog eens dikke bravo ? voor de properheid.

 by Lena Eijskoot
Prachtige chihuahua

Op 11 november 2019 een chihuahua puppy bij u gekocht wij zijn er erg blij mee, willen even laten weten dat het goed gaat, we noemen haar Pip

 by Stark gaby
Shi-zu

Wij hebben in maart 2016 Shi zu bij jullie gekocht. Hij kreeg de naam diesel. We zijn nu vier jaar verder en hij doet het nog steeds goed. Hij is heel aanhankelijk slimme en speelse hond. Hij is ook een kleine deugeniet. En een snoepertje.

 by Fischer
Shiba inu

Een lief en vrolijk teefje die veel leven in huis gaat brengen.

 by Giel Domen

8 jaar geleden kochten wij hier onze mooie hondjes Minnie en Lola waar we nooit problemen mee gehad hebben.
Vandaag mochten wij ons gezin uitbreiden met 2 prachtige hondjes die we tevens hier vonden. Goeie informatie gekregen en heel behulpzaam. Ik raad het zeker aan eens te gaan kijken als je een op zoek bent naar een hondje.

 by De gucht annick
Beste

Beste,ik ben heel tevreden.met onze max.hij doet het echt goed.met de andere honden.
echt een schatje.

 by Mertens
Bruce

Geachte
We hebben 9 maanden geleden Bruce bij u gekocht en we zijn zeer tevreden. Hij is super gezond en een plezier in huis . Mvg Foets Mertens

 by Ilse
Franse bulldog

Wij hebben onze Franse bulldog in augustus 2018 gekocht, en ondanks alle slechte verhalen over deze pups hebben wij echt een schat van een hond bij jullie gekocht. Hij is ontzettend braaf, gezond en een echte clown. Nog bedankt voor de goede zorgen!

 by d joos viviane
mini pomeriaan

dank u wel happy doggy team want we hebben bij jullie een geweldig lieve actief en zindelijk puppy in huis gekregen hij eet goed is heel braaf kan al flink meewandelen echt het is precies of deze pup is al een tijd bij ons aanwezig maar hij is nog maar een goede week bij ons dus nogmaals merci happy doggy teamm

 by Tessa
Golden retriever

Hallo,

Wij hebben in juni bij jullie de laatste Golden retriever gekocht en
wouden even laten weten dat Max het heel goed doet, flink speelt met de
kindjes en goed luisterd. Max is een lieve puppy die graag knuffelt!
Bedankt voor onze mooie vriend.

 by Sïĺvia Vromans
Hondjes

Dag,
Ik heb hier pas 2 hondjes gekocht en zijn 2 schatten van honden.
Ik vond ze heel vriendelijk en behulpzaam.
Ik raad het zeker aan om je hond daar te kopen.
Geven je heel veel informatie en hulp om de juiste hond voor de juiste persoon te vinden.
Zeker de moeite waard!

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»