Chihuahua puppie

Chihuahua, meer dan 30 soorten

chihuahua puppiesDe Chihuahua is één van de meest geliefde hondjes op dit moment. Hun kleine gestalte zorgt ervoor dat zowat iedereen een Chihuahua in huis kan nemen. De Chihuahua hecht zich ook heel sterk aan mensen en is dus een echte mensenvriend.

Heb jij ook jouw hart verloren aan deze schattige hondjes? Dan kan je bij Dierenplezier zeker en vast terecht voor de aankoop van jouw Chihuahua puppie.

Wij hebben meer dan 30 soorten Chihuahua puppies in onze winkel en ook alle nodige accessoires voor uw Chihuahua kan je bij ons vinden. Van voeding, leibanden en speelgoed tot jasjes en slaapgerei.

Dierenplezier, specialist in Chihuahua puppies

Als je jouw favoriete Chihuahua bij Dierenplezier niet kan vinden, dan vind je hem wellicht nergens. Dierenplezier heeft de grootste keuze aan Chihuahua’s in Europa met meer dan 30 verschillende soorten en beschikt over de mooiste Chihuahua kennel in België.

We beschikken eveneens over zeer zeldzame kleuren en de Chihuahua TeaCup puppie.

Alle Chihuahua’s dragen een chip met zich mee en zijn voorzien van een Europees paspoort. Voor u de puppy mee naar huis neemt wordt deze ook ingeënt tegen de meest virale aandoeningen, hij wordt ontwormd en geregistreerd bij BVIHR zodat u en uw Chihuahua vlug weer herenigd worden mocht uw hondje van huis weg lopen.

Daar wij bijgestaan worden door een dierenarts, kan u bij ons ook rekenen op een gezonde, rasechte hond en geven wij alle mogelijke wettelijke garanties bij aankoop van uw puppy.

Onze Chihuahua puppies zijn bovendien al erg sociaal met mensen. In onze winkel worden ze niet continue opgesloten maar mogen ze op regelmatige tijdstippen vrij los lopen. Onze winkel heet niet voor niets ‘Dierenplezier’. Bij ons hebben de hondjes ook echt plezier.

Meer weten over een Chihuahua puppie?

Wenst u nog meer info over onze Chihuahua’s, hun verzorging, karakter, opvoeding, voeding, geschiedenis, huisvesting, … Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of kom eens langs in onze winkel te Boechout. Dan kan u in levende lijve kennis maken met onze kleine Chihuahua puppies.