Chihuahua pups te koop

 

Chihuahua pups te koop, onze specialiteit

chihuahua te koopDierenplezier staat bekend om zijn Chihuahua puppies. We beschikken over een mooie kennel met meer dan 101 Chihuahua puppies te koop. We beschikken over 30 verschillende soorten. Langharige, kortharige, zeer zeldzame kleuren en zelfs de mini Chihuahua of Teacup Chihuahua is bij ons te koop.

Een Chihuahua is bij ons te koop vanaf 550€, steeds met chip en Europees paspoort.

Daar wij een nationale erkenning hebben mag u zeker zijn van een rasechte Chihuahua.
Door onze samenwerking met een professioneel dierenarts garanderen wij u ook een gezonde Chihuahua en geven wij u alle wettelijke garanties.

Koop je Chihuahua bij een erkende kennel

Veel mensen bieden vaak een Chihuahua te koop aan door een onverwacht nestje. Vaak ben je dan niet zeker over een gezonde Chihuahua omdat je de oorsprong van de hondjes niet kent. Bij een erkende chihuahua-kennel heb je dit probleem niet omdat deze continu onder het toezicht staan van een dierenarts.

Elke Chihuahua bij ons te koop is volledig in orde, dit wil zeggen dat de pups:

  • Ontwormt worden,
  • Ingeënt zijn tegen de meest virale ziektes,
  • geregistreerd zijn bij BVIRH waardoor ze vlug met hun baasje herenigd worden mochten ze zijn weggelopen van huis,
  • voorzien zijn van een Europees paspoort en
  • geregistreerd worden door middel van een chip of tatoeage.

Chihuahua en zijn nodige accessoires bij ons te koop

Naast onze hondjes beschikken wij ook over een ruim aanbod aan chihuahua accessoires voor uw kleine schat. Van slaapgerei en hokken tot jasjes en voeding… Alles wat u nodig heeft voor uw Chihuahua is bij ons te koop.

Heeft u nog vragen over onze Chihuahua puppies die bij ons te koop zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op via het nummer 03/455 57 55 of via ons contactformulier. Of kom eens langs in de winkel te Boechout.