Chihuahua kennel

 

Bij Dierenplezier horen wij niet zo graag de naam kennel. Voor ons heeft het woord kennel eerder een negatieve en afstandelijke betekenis. Bij ons krijgen de honden niet zomaar een tijdelijk onderkomen voordat ze bij een baasje gaan.

Al onze chihuahua puppies worden behandeld als onze eigen kindjes. Wij horen dus eerder graag het woord “chihuahua verblijf” of “chihuahua pension”.

Een goede kennel in België of Nederland vinden is niet altijd makkelijk. Een hond kopen doe je nu immers niet elke dag. Je kan natuurlijk raad vragen aan vrienden of kennissen die ooit eens een pup gekocht hebben. Dan weet je nog altijd niet of de kennel in kwestie betrouwbaar is. Daarom delen wij graag met jouw de ervaringen van onze klanten.

Op onze pagina klanten ervaringen vind je alvast heel wat leesvoer. Ook op onze Chihuahua Facebook pagina vind je berichten wat onze klanten van ons vinden. Aarzel niet om te lezen wat onze klanten vinden over onze Chihuahua kennel !

Kom gerust eens langs in onze dierenwinkel, zo kun je met eigen ogen zien dat wij meer te bieden hebben dan de andere chihuahua kennels.

Meer info over chihuahua’s

Verzorging

Verzorging

Voeding

Voeding

Karakter

Karakter

chihuahua puppies chihuahua soorten chihuahua fokker
chihuahua geschiedenis chihuahua kopen chihuahua opvoeding