Chihuahua puppies

Chihuahua te koop

Chihuahua pups kopen aan 100, 150, 200 en 300 euro

Het is onrealistisch om te denken dat je voor minder dan 5OO euro een chihuahua pup kan kopen. Op heel wat zoekertjes sites in België en Nederland vind je advertenties van malafide fokkers waar voor 100, 150 200 en 300 euro pups worden aangeboden. Ga nooit op dergelijke aanbiedingen in. Het is onmogelijk om voor dergelijke prijzen een pup te kopen die volledige gezond en voldoet aan de volgende punten:

  • inentingen tegen virale aandoeningen
  • ontwormt
  • voorzien van microchip of tatoeage
  • registratie bij het BVIRH
  • Europees paspoort

Wanneer de pups zo klein zijn is het ook belangrijk dat ze regelmatig onderzocht worden door een dierenarts. Dergelijke kosten lopen al snel op, voor dergelijke verkoopsprijzen kunnen deze honden niet onder medisch toezicht zijn geplaatst.

Koop een chihuahua bij een erkende fokker of kennel

Voor jouw medische zorgen ga je toch ook naar een officieel ziekenhuis, of voor de aankoop van een auto ga je toch naar een erkende dealer van een merk. Waarom zou je dan een chihuahua pup kopen niet kopen bij een erkende fokker of kennel.
Dierenplezier is al meer dan 10 jaar een hondenkennel met een erkenningsnummer. Dit wil zeggen dat de onze pups onder het toezicht staan van een dierenarts. Daarnaast moeten wij ook voldoen aan verschillende wettelijke voorschriften die ons worden opgelegd door de overheid. Zo bent je er zeker van dat je chihuahua pup een goede verzorging en medische opvolging heeft gehad.

Ons aanbod van chihuahua’s te koop

Onze erkende kennel vind je in de provincie Antwerpen te Boechout, vlak bij Lier. Bij ons vind je niet alleen de kortharige en langharige chihuahua te koop. Daarnaast bieden wij ook de mini, dwerg of teacup chihuahua aan.
De verschillende soorten chihuahua’s zijn afhankelijk van de nestjes beschikbaar in verschillende kleuren: chocolade, creme, bruin, blauw, mokka, lavendel en combinaties van deze kleuren in alle mogelijke schakeringen zoals gevlekt, effen, …

Je ziet het wanneer je op zoek bent naar een chihuahua te koop die betaalbaar is, maar zeker en vast gezond is.
Hieronder kan je slechts aantal van onze chihuahua puppies terug vinden. Om kennis te maken met al onze chihuahua’s te koop kan je langs komen in onze puppykennel.

Wil je meer weten over het karakter, opvoeding, voeding, geschiedenis en verzorging van deze kleine viervoeters? Neem een kijkje op onze pagina chihuahua-info.