Chiwawa kopen?

chiwawa kopenOnze specialiteit!

Dierenplezier is gekend om zijn vele Chiwawa puppies. In onze kennel verblijven meer dan 100 Chiwawa’s waarvan 30 verschillende soorten. Bij ons vind je zeer zeldzame kleuren en ook de Tea Cup Chiwawa. Dierenplezier heeft de mooiste Chiwawa puppy hondenkennel van België en heeft de grootste keuze aan Chiwawa puppies in Europa.

Je kan bij ons een Chiwawa kopen vanaf 550€, afhankelijk van welke soort. Al onze puppies zijn voorzien van een chip en Europees paspoort.

Wanneer u een Chiwawa wilt kopen dan wordt de puppy door een dierenarts onderzocht, ingeënt tegen de meest virale ziektes en ontwormt. Wij geven ook de wettelijke garanties zodat u zeker bent van een gezonde, rasechte Chiwawa.

Informeer je voldoende wanneer je een Chiwawa wilt kopen

Ze zien er schattig uit, zijn de ideale gezelschapshondjes en zijn tegenwoordig zeer in. Maar, vergeet niet dat deze kleine hondjes ook de nodige verzorging en aandacht nodig hebben.

Chiwawa’s zijn zéér gehecht aan hun baasje. Het is dan ook belangrijk dat u voldoende tijd voor hem kan vrijmaken, zoniet zullen ze zich snel eenzaam een ongelukkig voelen.

Een Chiwawa heeft net zoals elke andere hond ook de nodige verzorging nodig. Zowel langharige als kortharige Chiwawa’s moeten regelmatig gekamd of geborsteld worden. Ook is hun gebit heel belangrijk. Daar ze van nature uit een zwak gebit hebben, is het nodig om hun tandjes regelmatig te poetsen.

Hou er ook rekening mee dat Chiwawa’s heel gevoelig zijn aan de koude. Denk er dus aan om uw Chiwawa na een wandeling goed af te drogen als hij terug naar binnen gaat.

Toebehoren voor uw Chiwawa kopen kan eveneens bij Dierenplezier

Ga je een Chiwawa kopen? Denk er dan ook aan dat u alle nodige toebehoren heeft. Bij ons kan je terecht voor al hun benodigdheden zoals voeding, bedjes, jasjes,leibanden enzovoort.

Kom eens een kijkje nemen in onze winkel of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. U kan ons bellen op het nummer 03/455 57 55 of neem contact op via ons contactformulier.