Cockapoo

cockapoo pup

Een Cockapoo is een kruising tussen een Poedel en een Cocker Spaniel

Een schattig klein hondje met de persoonlijkheid van een gekke clown, de Cockapoo is een van de eerste “designer honden” die in de jaren ’60 werd gefokt.

Deze hond is een kruising tussen een Poedel en de Cocker Spaniel. Hij heeft zo’n schattig snoetje dat hij zelf jouw kan doen smelten. Het is een zeer aanhankelijke hond en accepteert alle mensen: ouderen, kinderen en andere huisdieren.

De Cockapoo staat niet bekend als een echte blaffer, maar wanneer een onbekende het huis zal naderen of als ze zich eenzaam voelen dan kunnen ze blaffen.

Deze honden zijn ideaal voor mensen die last hebben van allergieën omdat weinig huidschilfers en haren produceren.

Cockapoo pups kopen?

Bij Dierenplezier verkopen we geen Cockapoo pups omdat dit geen zuiver ras is. Wanneer je verschillende rassen met elkaar gaat kruisen of mixen vergroot het gevaar van erfelijke ziektes.
In vele gevallen is het ook moeilijk om in te schatten wat het karakter van deze hond zal zijn.

Neem daarom geen risico en kies voor een zuiver hondenras. Bij Dierenplezier vind je verschillende hondenrassen. Bekijk al onze puppies.

Dierenplezier, specialist in puppies

Dierenplezier staat bekend om zijn puppies. Onze specialiteit is de Chihuahua, Pomeriaan en Shar-pei, maar uiteraard zijn ook andere rassen pups bij ons te koop. In onze kennel zijn steeds +/- 30 rassen aanwezig. Bekijk al onze puppies.

Bij ons komen de pups op de eerste plaats. Hun gezondheid en hun sociale leven is voor ons van groot belang.
Om de pups gewoon te maken aan mensen en andere hondjes mogen ze regelmatig vrij loslopen in onze winkel. Hierdoor zijn de pups heel sociaal.

We stellen ook hoge eisen aan de gezondheid van ons pups. De pups die wij te koop aanbieden worden steeds grondig gecontroleerd door een dierenarts en worden:

  • Ingeënt tegen de meest voorkomende virale ziekten,
  • Ontwormt,
  • Voorzien van een tatoeage of microchip,
  • Geregistreerd bij het BVIRH (Belgische Vereniging voor Identificatie en Registratie van Honden)
  • Voorzien van een Europees paspoort.