Maltipoo

Maltipoo pup

Een Maltipoo is een kruising tussen een Maltezer en een Poedel

De Maltipoo is een kruising van de Maltezer en de Poedel, die bekend is om zijn lief en aanhankelijk karakter. Deze honden kunnen leven in diverse omgevingen, een huis, appartement met  singles of met ouderen of gezinnen met kinderen.

De Maltipoo is een actieve hond die van het leven geniet en graag zijn dag doorbrengt met het spelen, wandelen en crossen door het huis. Deze kruising is ideaal voor timide baasjes omdat ze makkelijk en snel leren.

Deze dieren zijn perfecte gezelschapshonden en blijven het liefst binnen bij de menselijke families, dus nooit in een kennel buiten. Je kan ze ook beter niet alleen laten voor langere periodes.

De Maltipoo kan blaffen wanneer hij iets opmerkt, het is dan ook belangrijk dat je hem het onderscheid leert maken tussen de verschillende situaties wanneer hij moet blaffen en niet.

Een puppy Maltipoo kopen?

Een Maltipoo kopen? Bij Dierenplezier verkopen we geen Maltipoo pups omdat dit geen zuiver ras is. Wanneer je verschillende rassen met elkaar gaat kruisen of mixen vergroot het gevaar van erfelijke ziektes.
In vele gevallen is het ook moeilijk om in te schatten wat het karakter van deze hond zal zijn.

Neem daarom geen risico en kies voor een zuiver hondenras. Bij Dierenplezier vind je verschillende hondenrassen.

Dierenplezier, specialist in puppies

Dierenplezier staat bekend om zijn puppies. Onze specialiteit is de Chihuahua, Pomeriaan en Shar-pei, maar uiteraard zijn ook andere rassen pups bij ons te koop. In onze kennel zijn steeds +/- 30 rassen aanwezig. Bekijk al onze puppies.

Bij ons komen de pups op de eerste plaats. Hun gezondheid en hun sociale leven is voor ons van groot belang.
Om de pups gewoon te maken aan mensen en andere hondjes mogen ze regelmatig vrij loslopen in onze winkel. Hierdoor zijn de pups heel sociaal.

We stellen ook hoge eisen aan de gezondheid van ons pups. De pups die wij te koop aanbieden worden steeds grondig gecontroleerd door een dierenarts en worden:

  • Ingeënt tegen de meest voorkomende virale ziekten,
  • Ontwormt,
  • Voorzien van een tatoeage of microchip,
  • Geregistreerd bij het BVIRH (Belgische Vereniging voor Identificatie en Registratie van Honden)
  • Voorzien van een Europees paspoort.