Dwerg pincher

 


dwergpincher pups

Geschiedenis van de Dwergpincher

Ben je op zoek naar Dwergpincher pups? Geen probleem, Dierenplezier heeft puppies van de Dwergpincher in zijn aanbod. Hieronder vind je alvast wat meer informatie over het pincher ras.

De Dwergpincher is helemaal niet verwant met de Dobermann Pincher zoals vele mensen vermoeden. Oorspronkelijk stamt dit hondenras af van de grote Duitse Pincher die vroeger gebruikt werd in de stallen om de rattenpopulatie te verminderen.

Tot het begin van de 20ste eeuw waren deze honden vooral gekend in Duitsland en de Scandinavische landen. Begin de jaren vijftig en zestig werden de dwergpinchers ook populair in onze landen.

Dwergpincher pups karakter

De (dwerg)pincher honden zijn zeker en vast geen saaie honden. Ze zitten vol leven en hun karakter is zeer temperamentvol. De pinchers zijn zeer aanhankelijke honden, bovendien gaan ze er alles aan doen om hun baasje en zijn omgeving te beschermen tegen indringers. Dit hondenras is dus ideaal als waker.

De opvoeding van een pitcher is zeer belangrijk. Je moet ervoor zorgen dat de hond vooral sociaal opgevoed wordt en dat hij voldoende training krijgt.

Dwergpincher pups te koop

Een dwergpincher is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een gezelschapshond die toch ook voldoende bescherming biest tegen indringers. Vergeet zeker niet dat deze honden goed moeten worden opgeleid en moeten vanaf jongs af sociaal gemaakt worden.

Dwergpincher fokker

Een dwergpincher fokker vinden is niet zo eenvoudig. Dierenplezier is een kennel met een nationale erkenning (HK 14102586)!

Al onze Dwergpincher pups hebben een uitstekende gezondheid. Je kan bij ons dus met een gerust hart een Dwergpincher puppy kopen. Alle puppies staan onder continu toezicht van onze dierenarts, ze worden ook ontwormd en ingeënt tegen de meeste virale ziektes.

Indien je nog vragen hebt over onze Dwergpincher pups of andere puppies, contacteer ons vrijblijvend.