Engelse bulldog pups te koop

 

Geschiedenis van de Engelse Bulldog

De Engelse Bulldog werd vroeger speciaal gekweekt voor het ‘bullenbijten’. Dit was een sport waarbij honden moesten bijten in een stier en zo lang mogelijk blijven vast hangen tot de stier het begaf. Gelukkig is dit nu bij wet verboden. Normaal zou dat verbod ook het einde betekend hebben voor de Engelse Bulldog, maar gelukkig was er een zekere Bill George die dit ras verder heeft gekweekt.
Uit de agressieve moordenaar kwam er een trouwe waker, goede begeleider en gezinsvriend. De Engelse Bulldog zoals we hem nu kennen.

Wil jij een Engelse Bulldog pup kopen?

Engelse Bulldogs zijn ware gezelschapshonden en willen hun baasje graag overal volgen. De Engels Bulldog is dus perfect voor mensen met veel tijd. Ze vereisen wel veel aandacht.
Engelse Bulldogs gaan zeer sociaal om met mensen. Daarbij zijn ze ook zeer kindvriendelijk op voorwaarde dat de kindjes hem liefdevol behandelen.
Op zich kan de Engelse Bulldog heel goed overweg met andere dieren. Het zijn zeer verdraagzame beestjes. Alleen meerdere honden met dezelfde sekse kunnen voor problemen zorgen omdat daar dominantie problemen kunnen ontstaan.

Eigenschappen

De Engelse Bulldog staat bekend om zijn neus die wat verder naar achteren staat dan zijn muil. Oorspronkelijk was dit om bij het ‘bullenbijten’ ook nog te kunnen ademen. Doordat de neus wat meer naar achter ligt, kan de Engelse Bulldog wel last hebben met ademhalen.
De Engelse Bulldog heeft ook gerimpelde wangen en een glimmende vacht. Ze hebben sterke voorpoten maar langere achterpoten. Gewrichts- en knieproblemen kunnen ook voorkomen bij de Engelse Bulldog.

Pups te koop bij Dierenplezier

In onze kennel zijn er kerngezonde Engelse Bulldog pups te koop. Kom gerust eens een kijkje nemen naar onze puppies. Onze puppies hebben een hele toffe tijd bij ons. Ze worden goed verzorgd en mogen regelmatig vrij ravotten in de kennel.
Alle puppies staan ook onder voortdurend toezicht van onze dierenarts. Bovendien zijn alle puppies voorzien van een Europees Paspoort.

Twijfel niet om ons te contacteren bij verdere vragen over de Engelse Bulldog of andere rassen!