Boeken honden

Begrijp je ook niet altijd waarom je hond iets doet (hondengedrag), of je hebt nog maar een kleine pup (pups opvoeden) of je wenst er een te kopen omdat ze oh zo lief zijn?

Een boek kan je alvast heel wat antwoorden bieden op heel wat vragen. Leerrijk, grappig, ontroerend of juist interessant, hieronder enkele leuke boeken die je online kan bestellen voor minder dan 10 euro.

Deze boeken over honden zijn een aanrader voor alle hondenliefhebbers en hondeneigenaren. Alvast veel leesgenot.

Boeken over honden

Clickertraining Voor Honden Clickertraining Voor Honden
Clickertraining voor gehoorzaamheid, kunstjes en behendigheidLeer hoe u uw hond kunt opvoeden en trainen volgens de methode van Mary Ray. U kunt hem vanaf het allereerste begin gehoorzaamheid, kunstjes en behendigheid leren. Alle andere hondenbezitters zullen jaloers zijn! Uw hond kan de meest fantastische dingen leren, van voorwerpen apporteren tot huishoudelijke klusjes.
€ 4,95Nu Bestellen
De Mooiste Uitspraken Over Honden De Mooiste Uitspraken Over Honden
Een prachtig boekje met de mooiste uitspraken over honden. Geïllustreerd met schitterende, grappige en ontroerende foto’s van verschillende honden, klein en groot.
€ 5,99Nu Bestellen
Honden - onze beste vriend Geillustreerde Honden Encyclopedie
In deze encyclopedie worden meer dan 225 hondenrassen behandeld, waarbij voornamelijk wordt ingegaan op eigenschapen die voor u van belang zijn. Het karakter, de hoeveelheid beweging en verzorging, ..
€ 6,99Nu Bestellen
Honden - onze beste vriend Honden – onze beste vriend
De hond, de beste vriend van de mens, symbool van trouw en toewijding, verdient het zeker om de hoofdrol te spelen in een boek dat hem in zijn buitengewone veelsoortigheid laat zien.
€ 7,99Nu Bestellen
De Grote Honden Encyclopedie De Grote Honden Encyclopedie
In de Grote Hondenencylopedie vindt u uitgebreide rasbeschrijvingen van vrijwel alle rashonden ter wereld. Naast bekende en geliefde rassen als Golden Retriever, worden ook zeldzame rassen als de Tiroler Brak en de West-Siberische Laika uitgebreid beschreven. Van elk ras wordt het land van herkomst, een verkorte rasstandaard, de gebruiksmogelijkheden, het karakter en de sociale eigenschappen, de vachtverzorging en de omgang beschreven. Deze encyclopedie is een betrouwbaar naslagwerk voor zowel de beginnende liefhebber als de gevorderde kynoloog.
€ 9,95Nu Bestellen
Honden Lichaamstaalgids Honden Lichaamstaalgids
Ontdek wat je hond denkt met deze handige gids. Leer de 100 meest voorkomende gedragssignalen van honden. Begrijp hoe honden reageren op menselijk contact. Versterk de band met je hond door zijn spanningen en angsten te interpreteren.
€ 9,95Nu Bestellen
Basistraining Voor Honden Basistraining Voor Honden
Raadgever huisdieren- basistraining voor honden
€ 9,95Nu Bestellen

Meer boeken over honden