Honden te koop

 


PomeriaanDierenplezier is een dierenwinkel gespecialiseerd in honden puppies. Wij staan bekend om onze brede aanbod honden te koop. Bij Dierenplezier kunt u namelijk terecht voor maar liefst 40 verschillende hondenrassen.

Honden te koop aanbieden is een vak apart waarin Dierenplezier gespecialiseerd is. Voornamelijk op het gebied van Chihuahua, Pomeriaan en Shar-pei honden is Dierenplezier de hondenspecialist bij uitstek. U kunt ons altijd vrijblijvend contacteren om precies te weten welke honden wij te koop aanbieden.

Gezonde honden te koop

U bent verzekerd dat alle honden die u koopt via Dierenplezier gezond en rasecht zijn. Onze winkel heeft namelijk een nationale erkenning, waarmee u er 100 procent gerust op kunt zijn dat alle honden die te koop zijn volledig in orde zijn.

Alle honden te koop bij Dierenplezier zijn steeds grondig gecontroleerd door een erkende dierenarts. Daarmee zijn alle honden:

  • ingeënt tegen de meest voorkomende virale ziekten,
  • ontwormd,
  • voorzien van een microchip of tatoeage zodat zij geïdentificeerd kunnen worden,
  • geregistreerd bij het BVIRH (Belgische Vereniging voor de Identificatie en Registratie van Honden), zodat zij snel weer met de baas verenigd kunnen worden in geval zij zouden weglopen,
  • voorzien van een Europees paspoort

Sociale honden te koop

Zoals onze naam al zegt staat het plezier van de dieren bij ons centraal. Daarom proberen wij u sociale honden te koop aan te bieden. De puppy’s zitten niet de hele dag opgesloten, maar mogen regelmatig vrij rondlopen in de winkel. Hierdoor worden de honden gewoon aan de omgang met mensen en andere honden. En een sociale honden kopen is toch voor zowel de hond als de baas plezier?

Bezoek onze hondenwinkel

De beste manier om een hond te kopen, is door zelf kennis te komen maken met onze honden. Kom steeds vrijblijvend een kijkje nemen in onze hondenwinkel. Kijk hier voor onze openingsuren.

Wanneer u een specifieke voorkeur heeft voor een hondenras, raden wij u aan vooraf even contact met ons op te nemen. Het kan namelijk voorkomen dat wij niet elke hondenras in onze hondenkennel hebben. Contacteer ons het beste via telefoon op het nummer 03/455 57 55 of stuur een berichtje via het contactformulier.

Onze hondenwinkel is gelegen in Boechout, nabij Lier. Kunnen wij u binnenkort verwelkomen om honden te kopen?