Hondenkwekerij Dierenplezier

hondenkwekerijDierenplezier staat bekend om zijn uitgebreide aanbod aan honden en diverse rassen.

Door onze jarenlange ervaring en onze liefde voor honden garanderen wij u dat onze honden in de hondenkwekerij volledig in orde zijn. Elke hond staat onder directe controle van de dierenarts en is ingeënt tegen de meest virale ziektes. Omdat wij het beste voor hebben met onze honden worden ze ook niet opgesloten. De honden lopen regelmatig los in onze kennel waardoor ze erg sociaal zijn en gewoon zijn aan mensen en andere honden. Dit is namelijk heel belangrijk bij de aanschaf van uw hond.

Doordat wij een nationale herkenning hebben krijgt u bij ons ook alle wettelijke garanties bij aankoop van een hond uit onze hondenkwekerij. Zo kan uw aankoop zorgeloos verlopen.

Onze hondenkwekerij is gespecialiseerd in puppies

De hondenkwekerij van Dierenplezier is gespecialiseerd in puppies, voornamelijk de Chihuahua, Mops en Shar-pei zijn onze specialisatie.

Van elk ras beschikken wij ook over meerdere soorten. Zo vind u in onze hondenkwekerij maar liefst 30 veschillende Chihuahua’s terug. Zowel langharig als kortharige, zeer zeldzame kleuren en eveneens de TeaCup Chihuahua.

Maar, ook voor andere rassen kan u bij ons terecht. We beschikken namelijk over meer dan 40 verschillende rassen. Kan u toch uw voorkeur niet vinden in onze hondenkwekerij? Neem dan zeker contact op met ons, wij doen er alles aan om een hond te zoeken naar uw wensen.

Maak kennis met onze honden, bezoek ze in onze hondenkwekerij

Heb je interesse in onze puppies? Kom ze dan vrijblijvend bezoeken in onze hondenkwekerij te Boechout. U zal versteld staan van ons uitgebreide aanbod honden & diverse rassen.

Heeft u een voorkeur voor een specifiek ras? Dan kan u ons steeds contacteren via ons contactformulier of bel ons op het nummer 03/455 57 55.

De openingsuren van onze hondenkwekerij –en kennel kan u hier terug vinden.