Hondenwinkel Dierenplezier

Als je onze naam hoort is het duidelijk, bij ons hebben de honden plezier! In onze hondenwinkel staat de gezondheid en de ontwikkeling van onze puppies voorop. Doordat de puppies niet continue opgesloten zitten zijn ze gewoon aan elkaar en aan mensen en zijn ze heel sociaal.

Dierenplezier is als dierenwinkel met puppies te koop en hondenkweker gespecialiseerd in Chihuahua’s, Mops en Shar-pei puppies, maar u kan zeker en vast ook andere hondenrassen bij ons terug vinden. We beschikken over meer dan 40 verschillende rassen. De meeste van deze rassen zijn ook steeds aanwezig in onze hondenwinkel.

Wenst u kennis te maken met onze puppies? Kom in onze dierenwinkel onze puppies te koop dan bekijken. Of kom vrijblijvend langs in onze winkel en contacteer ons indien u meer info wenst over een specifiek ras.

Hondenwinkel met nationale erkenning

Wanneer je een hond koopt is het belangrijk dat de hond volledig in orde is en geen gezondheidsproblemen heeft. Aangezien onze hondenwinkel een nationale erkenning heeft, mag u er zeker van zijn dat uw hond in uitstekende toestand verkeerd.

Al onze puppies staan onder toezicht van een dierenarts en worden:

  • ingeënt tegen de meest virale aandoeningen,
  • ontwormt,
  • geïdentificeerd door middel van een microchip of tatoeage,
  • geregistreerd zijn bij BVIRH. Hierdoor kunnen baasje en hond vlug terug herenigd worden mocht de hond van huis zijn weggelopen,
  • voorzien zijn van een Europees paspoort.

Bezoek onze dierenwinkel te Boechout

Ben je op zoek naar een puppy van een specifiek ras? Kom onze puppies bekijken in onze hondenwinkel te Boechout. U vindt op onze website alvast een overzicht van alle rassen die bij ons verkrijgbaar zijn.

Ook de nodige accessoires voor uw hond zijn bij ons verkrijgbaar.

Kijk hier voor onze openingsuren en wegbeschrijving.