Hondjes te koop

hondjes te koopDierenplezier is gespecialiseerd in puppies en staat dan ook bekend voor zijn vele rassen en grote aantal hondjes die te koop zijn.

In onze kennel hebt u keuze uit meer dan 40 verschillende rassen. Kom vrijblijvend langs om onze hondjes die te koop zijn te bezoeken.

We zijn gespecialiseerd in Chihuahua’s, Mops & Shar-pei, maar uiteraard kan u bij ons ook terecht voor alle andere rassen. Contacteer ons gerust per telefoon op het nummer 03/455.57.55 of via ons contactformulier om te weten welke rassen wij beschikbaar hebben.

Indien u niet direct vind wat u zoekt helpen wij u graag verder in uw zoektocht.

Alle rassen hondjes, te koop bij uw specialist

Dierenplezier is heeft een nationale erkenning. U kan dus 100% gerust zijn dat alle hondjes die te koop zijn volledig in orde zijn.

Al onze hondjes zijn ingeënt tegen de meest virale ziektes, ze zijn ontwormt en staan onder directe controle van onze dierenarts.

U kan bij ons ook zeker zijn van een sociale hond. Zoals onze naam het zegt hebben de hondjes bij ons echt plezier. De hondjes bij ons te koop zitten niet de hele dag opgesloten. Ze mogen regelmatig vrij rondlopen in de winkel waardoor ze gewoon raken aan elkaar en aan mensen.

Alle hondjes die bij ons te koop zijn, zijn ook voorzien van een Europees paspoort en beschikken over een microchip. Door middel van hun registratie bij het BVIRH kan u uw hondje ook snel terug vinden mocht deze weglopen van huis.

Omdat wij nationaal erkend zijn bent u bij ons ook zeker van alle wettelijke garanties.

Bezoek onze hondenkennel

Wilt u kennis maken met onze hondjes, te koop in onze hondenwinkel? Dan kan u steeds vrijblijvend langskomen in onze winkel. Klik hier voor onze openingsuren.