Mini Chihuahua’s

mini chihuahuaDierenplezier staat gekend om zijn puppies en zeker en vast de Chihuahua puppies. We beschikken over meer dan 30 verschillende soorten, waaronder de gekende mini Chihuahua of ook wel Teacup Chihuahua.

Wij beschikken over de grootste keuze aan mini Chihuahua’s in Europa en de mooiste Chihuahua kennel in België met meer dan 100 Chihuahua’s.

Al onze mini Chihuahua puppies worden voorzien van een chip en krijgen een Europees paspoort. Onze puppies staan ook onder controle van een professioneel dierenarts. Voor u een mini Chihuahua koopt wordt deze uiteraard ook ingeënt tegen de meest virale ziektes en wordt de pup ontwormt.

Bij ons kan u dus zeker rekenen op een gezonde mini Chihuahua. Bovendien krijgt u alle wettelijke garanties.

De Mini Chihuahua, het ideale gezelschapshondje

De mini Chihuahua is momenteel zeer populair en het ideale gezelschapshondje. De Chihuahua hecht zich zeer sterk aan zijn baasje, het is dan ook belangrijk dat u als baasje er zeker van bent dat u uw kleine schat de nodige aandacht kan geven. De mini Chihuahua is namelijk geen hondje wat alleen kan leven, dan zal hij zich snel eenzaam en ongelukkig voelen.

Zoals elk klein hondenras kan de mini Chihuahua ook een beetje blafferig zijn, maar mits de juiste opvoeding kan dit wel ingebonden worden.

Ook de mini Chihuahua heeft de nodige verzorging nodig

Afhankelijk van de soort vacht verschilt de verzorging van de vacht. Het is niet omdat uw mini Chihuahua een kortharige vacht heeft dat deze niet geborsteld moet worden. Zowel de langharige als kortharige Chihuahua heeft een vachtverzorging nodig.

De mini Chihuahua staat bekend om een zwak gebit. Het is dan ook belangrijk om dit gebit goed te verzorgen door regelmatig hun tandjes te poetsen.

Doordat de mini Chihuahua zo klein en tenger is kunnen ze snel kou vatten in de winter. Hou er dus rekening mee dat ze altijd warm genoeg hebben. Ook als ze buiten gelopen hebben is het belangrijk dat je ze goed afdroogt als ze terug binnen komen.

Meer weten over onze mini Chihuahua puppy’s?

Wenst u nog meer info over onze teacup Chihuahua puppies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of kom eens langs in onze winkel te Boechout. Dan kan u in levende lijve kennis maken met onze mini Chihuahua pups.