Pekinees Karakter

 


Karakter van de Pekinees

De Pekinees is een trouwe, levendige hond die overal met zijn baasje meegaat. Verder is het een temperamentvolle hond die bekend staat om zijn eigenzinnigheid. Hij speelt graag, maar kan beschermend zijn over zijn spullen. Het is het beste om dit ras vanaf het begin te trainen.
Pekinezen blijven graag in hun vertrouwde omgeving, omringd door vertrouwde mensen en dieren. Ze kunnen meestal niet goed opschieten met vreemden en kunnen problematisch zijn met kleine kinderen. Daardoor wordt hij soms agressief genoemd.

De Pekinees is een uitstekend hondenras voor alleenstaanden die voldoende tijd aan de hond kunnen besteden. Hij heeft geen tuin nodig en kan in een appartement leven. Hij is een uitstekende waakhond, die blaft wanneer hij iets ongewoons hoort.
Dit hondenras heeft slechts lichte lichaamsbeweging nodig. De Pekinees maakt graag wandelingen, maar men moet er rekening mee houden dat hij, als het te warm wordt, ademhalingsproblemen kan krijgen.

Pekinees honden te koop

Geïnteresseerd in Pekinees honden? Dierenplezier staat bekend om hun grote aantal hondenrassen en breed gamma.
U bent altijd welkom in onze winkel in Boechout, waar u keuze hebt uit pups van ongeveer 40 verschillende rassen.
Naast onze specialiteiten (Chihuahua, Mops en Shar-pei puppies) hebben wij nog een zéér uiteenlopend gamma van andere puppy’s.

Aarzel niet ons te contacteren via info@dierenplezier.info, op +32 474 64 01 39 of via ons contactformulier.

Meer over de Pekinees

 

Ras

Ras

Verzorging

Verzorging

Voeding

Voeding