Puppies te koop

Meer dan 40 verschillende rassen

puppies te koopDierenplezier heeft meer dan 40 verschillende rassen puppies te koop. Naar welke puppy u ook op zoek bent, wij kunnen u zeker en vast verder helpen.

In onze winkel staan de puppies centraal. Zoals onze naam het zegt, bij ons hebben de puppies plezier. De puppies zijn niet opgesloten en zijn daarom heel sociaal. Ze lopen regelmatig los in onze winkel waardoor ze gewoon worden aan de mensen en kennis maken met de andere puppy’s.

Ook de gezondheid staat bij ons voorop daar we een directe begeleiding hebben van een professioneel dierenarts.

Puppies koop je niet zomaar

Overal op het internet zie je puppies te koop. Maar, een puppy koop je uiteraard niet zomaar. Bij ons kan u in de winkel al onze puppies komen bezoeken, zo weet u meteen of het gevoel tussen u en de puppy goed zit.

Onze puppies zijn bovendien allen volledig in orde , dit wil zeggen dat de puppies

  • worden ingeënt tegen de meest virale aandoeningen,
  • ontwormt worden,
  • geïdentificeerd zijn door middel van een microchip of tatoeage,
  • geregistreerd zijn bij BVIRH waardoor ze vlug met hun baasje herenigd worden mochten ze zijn weggelopen van huis,
  • en voorzien zijn van een Europees paspoort.

Onze winkel heeft ook een nationale erkenning zodat u zeker bent van een rasechte en gezonde puppy.

Maak kennis met onze puppies, te koop in onze winkel

Kom onze puppies bekijken in onze winkel te Boechout. We zijn er vast en zeker van overtuigd dat één van onze puppies uw hart kan veroveren.

Naast onze puppies hebben wij natuurlijk een ruim aanbod aan accessoires te koop voor uw lieveling. Slaapgerei, hokken, jasjes, voeding, … alles wat u nodig heeft om uw puppy te verzorgen kan u bij ons vinden.

Heeft u nog vragen over onze puppies die te koop zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op, of kom eens langs in onze winkel te Boechout.