Puppy kopen

puppy kopenDierenplezier is de hondenkennel waar u keuze heeft uit 40 verschillende hondenrassen bij het kopen van uw puppy. Daarom zult u elke puppy van eender welk hondenras bij ons kunnen kopen.

Zoals onze naam als aangeeft, hebben de dieren bij ons plezier. Dat is ook wat centraal staat in onze winkel. Regelmatig lopen de puppy’s los door de winkel, zodat ze al gewoon worden de omgang met mensen en andere puppy’s.

Een puppy kopen doe je niet zomaar

Het lijkt wel alsof je tegenwoordig overal een puppy kunt kopen. Maar een puppy is nog steeds een levend wezen en daarom koop je een puppy niet zomaar. In de winkel van Dierenplezier kunt u geheel vrijblijvend kennis komen maken met de puppy’s. Daarmee komt u direct te weten of het gevoel tussen u en de puppy goed zit.

Er zijn diverse zaken waar u op moet letten bij het kopen van een puppy. Een puppy die u koopt via onze dierenwinkel zijn allen volledig in orde voor de volgende punten:

  • uw puppy is ontwormd,
  • door middel van een microchip of tatoeage kan uw puppy geïdentificeerd worden,
  • uw puppy is ingeënt tegen de meest virale aandoeningen,
  • mocht uw puppy weglopen, dan zal hij weer snel met u verenigd kunnen worden doordat hij geregistreerd is bij het BVIRH,
  • al onze puppy’s zijn voorzien van een Europees paspoort.

Wanneer u via Dierenplezier een puppy gaat kopen, kunt u gerust zijn dat u een rasechte en gezonde puppy koopt. Onze dierenwinkel heeft namelijk een nationale erkenning.

Kom een puppy kopen

Een puppy kopen of gewoon eens vrijblijvend komen kijken in onze winkel. Het kan allemaal! Graag helpen wij u bij het kopen van uw puppy, maar ook kunnen wij adviseren over de opvoeding en het onderhoud van uw puppy.

Wanneer u interesse heeft in een specifieke ras puppy te kopen, raden wij wel aan vooraf even contact op te nemen, zodat u zeker bent dat uw puppy aanwezig is. U kunt ons bereiken per telefoon op het nummer 03 / 455 57 55 of stuur ons een bericht via het contactformulier.

U vindt onze winkel in Boechout, nabij Lier. Bekijk hier onze openingstijden. Kunnen wij u binnenkort verwelkomen voor het kopen van een puppy?