Pups kopen

pups kopenPups kopen doet u bij dierenspeciaalzaak Dierenplezier. In onze kennel zijn namelijk steeds ongeveer 30 verschillende hondenrassen aanwezig, waarmee u altijd de pups kunt kopen die u graag wilt.

Dierenplezier is gespecialiseerd in het kweken van Chihuahua, Mops en Shar-pei pups, maar uiteraard vindt u ook andere hondenrassen. Bij ons komen de pups op de eerste plaats. Zoals onze naam al zegt, hebben de dieren bij ons plezier. Om al te gewoon te raken aan het contact met mensen en andere pups, laten wij regelmatig de pups loslopen in onze winkel. De pups die u via ons kunt kopen zijn daardoor heel sociaal.

Gezonde pups kopen

Niet alleen het sociale leven van de pups is voor ons belangrijk, maar ook stellen wij hoge eisen aan de gezondheid van onze pups. Kopen bij Dierenplezier betekent dat u pups koopt die steeds grondig zijn gecontroleerd door een erkende dierenarts. Alle pups zijn vóór aankoop:

  • ingeënt tegen de meest voorkomende virale ziekten,
  • ontwormd,
  • voorzien van een microchip of tatoeage zodat zij geïdentificeerd kunnen worden,
  • geregistreerd bij het BVIRH (Belgische Vereniging voor Identificatie en Registratie van Honden), zodat zij snel weer met de baas verenigd kunnen worden nadat zij zijn weggelopen,
  • voorzien van een Europees paspoort

Dierenplezier heeft een nationaal erkenning waarmee u verzekerd bent dat u rasechte pups kunt kopen bij ons.

Gratis advies bij pups kopen

Naast dat bij ons gezonde pups kunt kopen, hebben wij ook na uw aankoop het beste voor met de pups. Om het zowel voor u als uw pup leuk en verantwoordelijk te houden, kunnen wij u vooraf voldoende informeren over het hebben van een echte rashond.

Wij adviseren u graag over het aankopen van uw pups, maar ook over de opvoeding en het onderhoud. Elk hondenras heeft een eigen karakter en verdient daarom een eigen manier van opvoeden. Ook verschilt de voeding nogal eens voor verschillende hondenrassen.

Aarzel niet u vragen te stellen wanneer u uw pups komt kopen.

Pups kopen is eerst kennis maken

Voordat u uw pups gaat kopen, raden wij u aan eerst kennis te komen maken. Kom vrijblijvend langs in onze winkel te Boechout en laat uw hart veroveren door een van de vele pups. Wij zijn er zeker van dat een van hen dat kan.

Wanneer u een specifieke voorkeur heeft voor een hondenras, is het raadzaam vooraf even contact met ons op te nemen. Wij hebben namelijk niet altijd elk ras in onze hondenkennel. Geef een seintje per telefoon op het nummer 03 / 455 57 55 of stuur een bericht via het contactformulier.

Onze winkel is gelegen in Boechout, nabij Lier. Bekijk hier onze openingsuren. Kunnen wij u binnenkort verwelkomen om pups te kopen?