Pups te koop

 

pups te koopDierenplezier, specialist in puppies

Dierenplezier staat bekend om zijn puppies. Onze specialiteit is de Chihuahua, Pomeriaan en Shar-pei, maar uiteraard zijn ook andere rassen pups bij ons te koop. In onze kennel zijn steeds +/- 30 rassen aanwezig. Bekijk al onze puppies.

Bij ons komen de pups op de eerste plaats. Hun gezondheid en hun sociale leven is voor ons van groot belang.

Om de pups gewoon te maken aan mensen en andere hondjes mogen ze regelmatig vrij loslopen in onze winkel. Hierdoor zijn de pups heel sociaal.

We stellen ook hoge eisen aan de gezondheid van ons pups. De pups die wij te koop aanbieden worden steeds grondig gecontroleerd door een dierenarts en worden:

  • Ingeënt tegen de meest voorkomende virale ziekten,
  • Ontwormt,
  • Voorzien van een tatoeage of microchip,
  • Geregistreerd bij het BVIRH (Belgische Vereniging voor Identificatie en Registratie van Honden)
  • Voorzien van een Europees paspoort.

Pups te koop, gratis advies

Wij plaatsen natuurlijk niet zomaar onze pups te koop. We hebben het beste voor met onze puppies en willen dus zeker en vast dat de pup terecht komt bij een verantwoordelijk baasje.
Als u dus een pup wenst te kopen moet u zich vooraf voldoende informeren. U engageert zich namelijk voor enkele jaren om uw hond een goede thuis te geven.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u zeker en vast helpen met de keuze van uw pup. Wenst u een rustige hond, een speelse hond of een waakhond? Wij geven u al het advies wat u nodig heeft en we helpen u uw keuze te maken tussen de verschillende rassen.

Uiteraard kunnen wij u over elk ras voldoende informatie meegeven over de opvoeding, het karakter, voeding, enzovoort.

Aarzel dus zeker niet om voldoende informatie te vragen over onze pups die te koop zijn.

Maak kennis met onze pups, te koop in onze winkel

Wil je graag kennis maken met onze pups die te koop zijn? Kom vrijblijvend langs in onze winkel te Boechout. Wij zijn er zeker van dat onze lieve pups uw hartje kunnen veroveren.

Hebt u een specifieke voorkeur? Dan kan u ook steeds vooraf eens bellen om te weten welke pups bij ons te koop zijn op dat moment. Bellen kan op het nummer +32 474 64 01 39

Klik hier voor de openingsuren van onze winkel.