Shiba Inu pups

Als u op zoek bent naar een elegante en slimme hond, is het Japanse ras Shiba Inu misschien iets voor u. Shiba Inu pups hebben een schattige uitstraling, maar hebben wel een baas nodig die duidelijk leiding geeft.

Oorsprong van de Shiba Inu pups

De Shiba Inu pups zijn een Japans ras., het het Japans betekent de naam Kleine hond. Dit komt heel goed overeen met het uiterlijk van dit hondje, wat ongeveer 32 tot 40 cm groot wordt en tussen 10 tot 15 kg weegt.

Uiterlijk van de Shiba Inu pups

In het uiterlijk van de Shiba Inu is de oosterse afkomst goed terug te zien. Ze hebben een brede schedel en rechtopstaande, driehoekige oren. De ogen van de Shiba Inu pups staan schuin boven de dikke wangen. Het hondje heeft een een krullende staart en een mooie dikke vacht die kan variëren in verschillende tinten bruin.

Het karakter van Shiba Inu pups

Het goede geheugen en de leergierigheid van de Shiba Inu, zorgen ervoor dat het hondje snel nieuwe dingen leert, maar ook dat hij zijn baasje te slim af kan zijn. Opvallend aan de Shiba Inu pups, is dat ze emoties bij hun baasje goed herkennen en deze emoties overnemen. Dit maakt de Shiba Inu een perfect maatje voor iedereen in het gezin. De Shiba Inu kan erg goed overweg met kinderen, vanwege het levendige karakter van dit hondje.

De opvoeding van Shiba Inu pups

De Shiba Inu pups hebben een schattig uiterlijk, maar het is wel van belang om als baasje duidelijk grenzen te stellen. De Shiba Inu kan dominant zijn tegenover u als baasje en tegenover andere honden. In de opvoeding van uw hondje, is het daarom ook belangrijk om hier rekening mee te houden.
De Shiba Inu is geschikt als waakhond, aangezien hij van zich zal laten horen wanneer hij onraad ruikt. Door de Shiba Inu gericht te trainen, zal hij u als baasje accepteren en u gehoorzamen. De leergierigheid van de Shiba Inu komt hier goed van pas, net als zijn trouwe karakter.

Shiba Inu pups bij dierenplezier

Bij Puppykennel Dierenplezier, een nationaal erkend puppykennel, kunt u Shiba Inu pups vinden. Op de website staan onze openingstijden, zodat u een kijkje kunt nemen bij de pups. Alle pups bij Dierenplezier zijn ingeënt, ontwormt, geïdentificeerd met een chip of tattoo en voorzien van een Europees paspoort.

Bekijk de Shiba Inu Pups die op dit moment beschikbaar zijn.