Chihuahua puppy

chihuahua puppyDierenplezier staat gekend om zijn Chihuahua’s. Als je op zoek bent naar een Chihuahua puppy dan vind je bij ons zeker wat je zoekt. In onze speciale Chihuahua kennel zitten meer dan 100 puppies waarvan 30 verschillende soorten. Speciale en zeldzame kleuren, langharige, kortharige en ook de mini Chihuahua puppy of TeaCup Chihuahua.

Onze winkel heeft een nationale erkenning. Zo bent u zeker dat u een rasechte Chihuahua puppy koopt en dat uw Chihuahua gezond is. Elk hondje beschikt bij ons over een chip en Europees paspoort en wordt ook ingeënt tegen de meest virale ziektes. We geven ook alle wettelijke garanties bij aankoop van uw Chihuahua puppy.

Meer over de Chihuahua puppy

De Chihuahua is een echte hype geworden. Veel bekende sterren zijn in het bezit van deze schattige hondjes. Ze zijn dan ook erg gemakkelijk te houden aangezien ze zo klein zijn en geen nood hebben aan grote wandelingen.

Maar, vergis je niet. Ook deze kleine hond heeft de nodige verzorging nodig. Zowel de langharige als kortharige Chihuahua moet een regelmatige borstel of kam beurt krijgen. Ook moet je oog hebben voor hun tandhygiëne, want de Chihuahua beschikt van nature uit over een heel zwak gebit.

Chihuahua’s zijn erg gehecht aan hun baasje. Zorg er dan ook voor dat je voldoende tijd kan doorbrengen met je Chihuahua puppy. Zo niet zullen ze zich snel eenzaam voelen.

Kom je Chihuahua puppy kopen in onze winkel

Heb je interesse in een Chihuahua puppy? Kom dan eens langs in onze Chihuahua kennel en maak kennis met al onze hondjes. Bovendien beschikken wij ook over alle nodige toebehoren voor jouw Chihuahua puppy. Neem hiervoor een kijkje bij accessoires voor chihuahua honden. Je kan ons vinden te Boechout.

Kijk hier voor onze openingsuren en wegbeschrijving.