Chihuahua pups, meer dan 30 soorten

chihuahua pupsDierenplezier is specialist in Chihuahua pups. We beschikken over de mooiste hondenkennel van België en hebben de grootste keuze aan Chihuahua pups in héél Europa. Onze winkel heeft eveneens een nationale herkenning.

Bij ons vind je meer dan 30 verschillende soorten, eveneens vind je bij ons de Teacup Chihuahua en Chihuahua pups in héél zeldzame kleuren.

Kortom, als je bij ons jouw favoriete Chihuahua pup niet vind, dan vind je deze wellicht nergens.

Onze Chihuahua pups zijn steeds volledig in orde. Ze zijn allen ingeënt tegen de meest virale aandoeningen, ze worden ontwormt, beschikken over een Europees paspoort, krijgen een microchip of tatoeage en zijn geregistreerd bij het BVIRH waardoor ze vlug met hun baasje herenigd kunnen worden mochten ze van huis weggelopen zijn.

Bovendien stellen we hoge eisen aan de gezondheid van onze Chihuahua pups. Ze staan onder directe controle van een professioneel dierenarts. Je krijgt bij ons ook alle wettelijke garanties bij aankoop van jouw pup.

Chihuahua pups & hun verzorging

Chihuahua pups zijn erg populair vanwege zijn grote en ze zijn erg aanhankelijk aan mensen. Toch mag men niet vergeten dat ook deze kleine Chihuahua pups de nodige verzorging en aandacht nodig hebben.

Doordat ze zich zo hechten aan mensen is het belangrijk dat je voldoende tijd met jouw hondje kan doorbrengen. Anders zullen ze snel eenzaam voelen.

De verzorging staat zowat gelijk aan die van elke andere hond. Zowel de kortharige als de langharige Chihuahua moet regelmatig geborsteld of gekamd worden. Ook hebben de Chihuahua’s extra aandacht nodig voor hun gebit. De Chihuahua staat namelijk bekend om hun zwakke gebit. Een goede mondhygiëne is dus een echte must.

Wanneer je jouw Chihuahua uitlaat voor een wandeling is het belangrijk dat je hem goed terug afdroogt als hij binnen komt. De Chihuahua is namelijk heel gevoelig voor koude.

Accessoires voor Chihuahua pups

Bij Dierenplezier kan je ook terecht voor alle nodige accessoires van jouw Chihuahua. Van voeding tot jasjes en slaapgerei.

Kom onze Chihuahua pups ontdekken. Kijk hier voor onze openingsuren en kom vrijblijvend langs.