Tips bij het kopen van een Dwergkeesje

 

dwergkeesje

Waar moet je op letten bij het kopen van een Dwergkeesje?

Het zijn ontzettend leuke hondjes, die bovendien heel aanhankelijk naar hun baasje zijn. Ze houden van je en komen het liefst bij je op schoot zitten. Bovendien zijn ze ontzettend trouw, dus zullen ze het liefst zoveel mogelijk dichtbij je in de buurt zijn.

Het zijn relatief kleine hondjes. Dat geldt voor de pups, net als voor de hondjes die eenmaal volwassen zijn. Dat maakt het makkelijker om ze te houden en ze bijvoorbeeld lekker op schoot te nemen en te knuffelen.

 

Hieronder een aantal tips om op te letten bij je zoektocht naar een dwergkees puppy:

  • Slimmer dan je zou denken.
   Dwergkeesjes zijn intelligenter dan je misschien zou denken. Deze hondjes weten bijvoorbeeld hoe ze je stemming kunnen aanvullen door je op te vrolijken en je te troosten. Deze kleine hondjes zijn er voor je in goede en slechte tijden, en ze kunnen tegelijkertijd heel oplettend en zelfs actief zijn.
  • Zijn ze dominant?
   Pomeranian puppies zijn intelligent en leergierig, daarom hebben ze vaak de neiging om dominant te worden. Het is dus van cruciaal belang om ze goed op te voeden door consequent en duidelijk te zijn over wat wel en niet toegelaten is.
  • Zeer leergierig
   Zorg ervoor dat je inspeelt op hun nieuwsgierige aard. Het zijn hondjes die graag eten en alles proberen op te eten. Laat uw Dwergkeesje pup zo vaak mogelijk met andere honden omgaan, dit zal voorkomen dat ze te fel worden.
  • Waken ze?
   Hoewel je het niet zou denken van een Dwergkeesje, zijn het uitstekende waakhonden. Als er iemand aan de deur komt, beginnen ze te blaffen, waardoor je je bewust wordt van hun aanwezigheid.

Dit wil niet zeggen dat Dwergkeesjes geen leuke huisdieren zijn. Deze hondjes kunnen geweldige huisgenoten zijn als ze goed worden opgevoed en getraind. Ze zijn intelligent, loyaal, en zullen hun baasjes altijd bewaken of waarschuwen als ze in gevaar zijn.

 

Waarom een Dwergkeesje bij Dierenplezier kopen?

In de eerste plaats zijn wij een nationaal erkende kennel (HK 14102586) in België die onder het toezicht staat van een dierenarts. Zo ben je er zeker van dat je een gezonde pup koopt.

Daarnaast voldoen al onze puppies aan de wettelijke eisen en worden ze verkocht met garantie, concreet wil dit zeggen:

 • Ingeënt tegen de meeste virale aandoeningen
 • Ontwormt
 • Geïdentificeerd door middel van microchip of tatoeage
 • Geregistreerd bij het BVIRH
 • Voorzien van een Europees Paspoort (NIEUW)

Wil je toch meer weten waarom je een Dwergkeesje moet kopen? Bij Dierenplezier geven we je graag professioneel advies. Kom dus gerust eens langs in onze dierenwinkel.