Dwergkeesje

 


dwergkeesje

Eigenschappen en karakter van het dwergkeesje

Een dwergkeesje, ook wel pomeriaan genoemd, is een levendige en actieve hond. Ze zijn altijd zeer enthousiast en willen graag deel uitmaken van je leven, ze zijn je dan ook eeuwig trouw. Dwergkeesjes kunnen erg pittig zijn tegenover andere (grote) honden. Het is daarom belangrijk dat uw puppy zich socialiseert met allerlei andere honden en eigen huisdieren.

Tegenover zijn eigen mensen is het dwergkeesje erg aanhankelijk, ook tegenover kinderen. Ze houden er eveneens van om te spelen en bloeien open bij menselijk gezelschap.

Een dwergkeesje is een erg goede waakhond. Niet zozeer om inbrekers aan te vallen, maar wel door hun waarschuwend geblaf.

Door hun kleine gestalte is een dwergkeesje makkelijk te houden in een kleinere woning of appartement.

Een dwergkeesje is tussen de 20 à 30 cm groot en weegt gemiddeld 3 kg. Ze hebben bovendien een schitterende vacht waar je als baasje alleen maar trots op kan zijn.

Interesse in een dwergkeesje puppy?

Ben je op zoek naar een dwergkeesje? Kom vrijblijvend langs in onze winkel te Boechout. Bekijk ook zeker en vast eens onze tips bij het kopen van een dwergkeesje.

Dierenplezier is gespecialiseerd in puppies. Zoals onze naam het zegt hebben onze honden plezier. Kom kennis maken met onze lieve dwergkeesjes. Ons adres en openingsuren kan je hier terug vinden.

Meer over de Dwergkeesjes

Verzorging

Verzorging

Voeding

Voeding

Karakter

Karakter