Havanezer Karakter

 

Karakter van een Havanezer

Als je op zoek bent naar een levendige hond die makkelijk is op te voeden en familiaal is aangelegd, is dit werkelijk het ideale ras.
De Havanezer is bovenal intelligent, gehoorzaam en leergierig, vooral als hij daardoor tijd kan doorbrengen met het gezin. Bovendien is hij ook makkelijk op te leiden als waakhond.

De Havanezer is eveneens bijzonder aanhankelijk met een zachtaardige blik. Men zegt vaak dat het een guitige hond is, omdat hij van nature zo vrolijk, charmant, speels en zelfs wat grappig is. Hij houdt van kinderen en kan eindeloos met hen blijven spelen, net zoals met andere viervoeters (honden/katten).
Omdat het een rustige hond is die weinig blaft, kan hij makkelijk alleen thuis blijven om te genieten van lange middagdutjes. Tenminste als je hem een grote wandeling belooft bij je thuiskomst, want hij is sportief en zwemt graag.

Havanezer hond kopen

Ben je op zoek naar een Havanezer? Bij Dierenplezier hebben we regelmatig nieuwe nestjes van Havanezer puppies. Houd de website in de gaten of kom eens langs in onze winkel in Boechout.

Meer info over Havanezer

 

Ras

Ras

Voeding

Voeding

Verzorging

Verzorging