Lhasa Apso Karakter

 

lhasa apso

Karakter van de Lhasa Apso

Een consequente opvoeding is van cruciaal belang vanwege zijn enigszins eigenzinnige persoonlijkheid. Het heeft geen zin om een harde hand te gebruiken, bij een Lhasa Apso zal dit het tegenovergestelde effect hebben. Geef jouw Lhasa Apso in plaats daarvan veel genegenheid en zorg, zodat u een sterke band met hem kunt opbouwen. Dit is uiteindelijk de basis van een goede en consequente opvoeding.

Het is van cruciaal belang om al vroeg in de opvoeding te beginnen met socialisatie. Dit ras is van nature timide en negeert andere honden dan ook volledig. Om dit te voorkomen, laat je best je puppy van jongs af aan met andere honden spelen. Dit is een van de meest kritische aspecten van een puppycursus voor een Lhasa Apso.

Verder is het van cruciaal belang om controle te krijgen en houden over het blaffen. Omdat de Lhasa Apso gefokt is om een waakhond te zijn, is dit hondje niet bang om zijn stembanden te gebruiken. De blaf van een Lhasa Apso is vrij hard en schril, en klinkt dus niet bepaald aangenaam in de oren. Voorkom overmatig blaffen door het vroeg in de ontwikkeling van je puppy af te leren.

Lhasa Apso honden te koop

Geïnteresseerd in Lhasa Apso honden? Dierenplezier staat bekend om hun grote aantal puppies en breed gamma.

U bent altijd welkom in onze winkel in Boechout, waar u keuze hebt uit pups van ongeveer 40 verschillende rassen.

Naast onze specialiteiten (Chihuahua, Mops en Shar-pei puppies) hebben wij nog een zéér uiteenlopend gamma van andere puppy’s.

Aarzel niet ons te contacteren op +32 474 64 01 39 of via ons contactformulier.

Meer over de Lhasa Apso

 

Ras

Ras

Verzorging

Verzorging

Voeding

Voeding