Shih Tzu Verzorging

 

Verzorging van de Shih Tzu

Shih Tzu hondenHet onderhoud van de vacht van een Shih Tzu vergt enige oefening. De vacht moet goed worden uitgekamd nadat hij regelmatig en met zorg van klitten is ontdaan. De vacht boven op het hoofd wordt vervolgens in een paardenstaart gebonden.

Het uitstekende haar wordt gelijkmatig over de cirkel verdeeld. Het is raadzaam een fokker of trimsalon in de arm te nemen om u te helpen het allemaal onder de knie te krijgen. Houd er rekening mee dat het enige tijd kost om de vacht van een Shih Tzu in goede conditie te houden.
Een klittende vacht kan erg oncomfortabel zijn voor de hond. Als jouw Shih Tzu moet worden gewassen, dan moet hij voorzichtig worden geföhnd tijdens het borstelen en kammen erna.

Shih Tzu hond kopen

Je wilt een Shih Tzu pup kopen? Geen probleem op onze website kan je alvast de foto’s van onze puppies raadplegen. Zo zie je meteen of er wel een Shih Tzu puppie is die bij je past. Natuurlijk kan je ook altijd eens langskomen in onze kennel om alle pupjes van dichtbij te bewonderen.

Een eerlijke en betrouwbare Shih Tzu fokker vinden is niet gemakkelijk. Dierenplezier is een hondenkennel met een nationale erkenning (HK 14102586)! Al onze Shih Tzu pups hebben een uitstekende gezondheid. Je kan bij ons dus met een gerust hart een Shih Tzu puppy kopen. Alle puppies staan onder continu toezicht van onze dierenarts, ze worden ook ontwormd en ingeënt tegen de meeste virale ziektes.

Indien je nog vragen hebt over onze Shih Tzu pups of andere puppies, contacteer ons vrijblijvend.

Meer info over Shih Tzu

Ras

Ras

Karakter

Karakter

Voeding

Voeding