Terriër Karakter

Karakter van de Terriër

De Terriër is zijn oorsprong als jachthond zeker niet vergeten, waardoor dit hondenras nog steeds een sterk jachtinstinct vertoont. Tegenwoordig is het echter ook een gezinshond die vol enthousiasme en belangstelling is. Hij houdt van rennen, klimmen en spelen. Zijn honger naar lichamelijke activiteit is werkelijk eindeloos! U zult zich dus nooit vervelen als u een Terriër in huis haalt. Met hem spelen kan hem uren bezig houden, maar de hond is ook zelfstandig genoeg om zich in uw tuin te vermaken.

Terriërs zijn sociale honden. Hij speelt graag met zijn gezin, maar vermaakt ook graag gasten. Als er bij de socialisatie goed opgelet is, schiet dit hondenras goed op met andere honden en dieren. De Terriër kan worden getraind om in harmonie met uw kat te leven, maar als hij buiten andere katten ziet, zal zijn jachtinstinct waarschijnlijk terugkeren. Bovendien schiet de Terriër doorgaans goed op met kinderen.

Terriër honden

Geïnteresseerd in Terriër honden? Dierenplezier staat bekend om hun grote aantal hondenrassen en breed gamma.

U bent altijd welkom in onze winkel in Boechout, waar u keuze hebt uit pups van ongeveer 40 verschillende rassen.

Naast onze specialiteiten (Chihuahua, Mops en Shar-pei puppies) hebben wij nog een zéér uiteenlopend gamma van andere puppy’s.

Aarzel niet ons te contacteren op het nummer +32 474 64 01 39 of via ons contactformulier.

Meer over de Terriër

 

Ras

Ras

Verzorging

Verzorging

Voeding

Voeding