Terriër Verzorging

Verzorging van de Terriër

De geplukte vacht van de Terriër betekent dat een goed onderhoud van de vacht noodzakelijk is. Dat houdt in dat u hem niet alleen één keer per week moet borstelen, maar ook om de paar maanden moet plukken voor de langharige Terriërs. Het is ideaal om dit te doen met de hulp van een ervaren hondentrimmer die het snel en pijnloos plukken onder de knie heeft.

Het regelmatig controleren van de oren van de hond is net zo belangrijk als de verzorging van de vacht. De oorschelpen dienen regelmatig te worden schoongemaakt of u kan het extra haar bij de ooropening (laten) wegknippen om vuilophoping te voorkomen. Trim ook de haren die tussen de pootjes uitsteken.

Regelmatig de tanden van uw Terriër poetsen is nu niet meer zo gek. U kunt tandvleesproblemen en erger voorkomen door dit op regelmatige basis te doen. U zult het meeste plezier beleven aan de mooie grijns van uw Terriër als u hem al vroeg leert dat tandenpoetsen gewoon bij de gang van zaken hoort.

Terriër honden

Geïnteresseerd in Terriër honden? Dierenplezier staat bekend om hun grote aantal hondenrassen en breed gamma.

U bent altijd welkom in onze winkel in Boechout, waar u keuze hebt uit pups van ongeveer 40 verschillende rassen.

Naast onze specialiteiten (Chihuahua, Mops en Shar-pei puppies) hebben wij nog een zéér uiteenlopend gamma van andere puppy’s.

Aarzel niet ons te contacteren op het nummer +32 474 64 01 39 of via ons contactformulier.

Meer over de Terriër

 

Ras

Ras

Karakter

Karakter

Voeding

Voeding