Amerikaanse Cocker Spaniel Voeding

 


Amerikaanse Cocker Spaniel

Voeding voor de Amerikaanse Cocker Spaniel

De Amerikaanse Cocker Spaniel mag droog voedsel en gemend voedsel eten. Het correct voeren van de Amerikaanse Cocker Spaniel is noodzakelijk, anders zal je puppy zich niet goed ontwikkelen, die de gezondheid van de Amerikaanse Cocker Spaniel negatief zullen beïnvloeden.

Naast de samenstelling van het voedsel, moet u ook letten op de grootte van de porties zelf: Een Cocker puppy kan na 1 maand 3-4 eetlepels eten, voor een Cocker van 2 maanden neemt dit percentage toe tot 4-5 eetlepels per maaltijd.

Bijna alle Amerikaanse Cocker Spaniels hebben een speels karakter en zijn bijna constant in beweging, maar soms hebben ze ook nood aan rust en kalmte.
Actieve huisdieren moeten een volledige portie krijgen zodat de Cocker niet uitgehongerd wordt, bij rustige Amerikaanse Cocker Spaniels kan de hoeveelheid voedsel met een kwart vermindert worden.

Amerikaanse Cocker Spaniel honden te koop

Geïnteresseerd in een Amerikaanse cocker spaniël puppy? Dierenplezier heeft een grote aantal honden en regelmatig komen er nieuwe nestjes binnen. Houd onze website dus in de gaten of kom eens langs in onze dierenwinkel in Boechout (bij Antwerpen).

Aarzel niet ons te contacteren op +32 474 64 01 39 of via ons contactformulier.

Meer over de Amerikaanse Cocker Spaniel

Ras

Ras

Karakter

Karakter

Verzorging

Verzorging