Australische Herder

 


Australische Herder

De Australische Herder of de ‘Aussie’ wordt bij velen de cowboy onder de herdershonden genoemd. Dit hondenras zal je veel tegenkomen op bijvoorbeeld het agility veld en is graag aanwezig bij wedstrijden.

Het zal je dan ook niet verbazen dat de Aussie een hond is die dolgelukkig wordt als hij hard voor je mag werken. Met zijn trainbaarheid en gretigheid om lief te zijn naar zijn eigenaren, staat de Australian herdershond bekend om zijn vaardigheden in gehoorzaamheid en zijn aanzienlijke energie en drive.

De Australische Herder is een doelgericht en intelligent ras en kan uw beste maatje voor het leven worden. Echter alleen als u bereid bent hem actief te houden door middel van hondensporten zoals behendigheid, flyball en vliegende schijf wedstrijden. Ook gehoorzaamheid, tracking training en schapendrijven evenementen vindt hij geweldig.
Een paar uur durende dagelijkse wandelingen, joggen, paardrijden en enkele at-home workouts zullen hem allemaal helpen om aan zijn behoefte aan beweging te voldoen. De Aussie moet gedurende een aanzienlijke tijd en inspanning bezig gehouden worden.

Australische Herder honden te koop

Wil je een Aussie hond kopen? Bij Dierenplezier hebben we een groot aantal puppies beschikbaar waaronder ook Australische Herder pups. Je bent steeds welkom in onze winkel in Boechout om kennis te komen maken met onze honden.
Naast onze specialiteiten (Chihuahua, Mops en Shar-pei puppies) hebben wij nog een zéér uiteenlopend gamma van andere puppy’s, waaronder dus de Australische Herder.

Aarzel niet ons te contacteren op +32 474 64 01 39 of via ons contactformulier.

Meer over de Australische Herder

Verzorging

Verzorging

Voeding

Voeding

Karakter

Karakter