Australische Herder Karakter

 


Australische Herder

Karakter van de Australische Herder

De Australische Herder is uiterst intelligent, flexibel en actief. Deze intelligente hond is gemaakt om zijn verstand te gebruiken en keuzes te maken. Hij heeft een actieve levensstijl nodig om gelukkig te zijn en wil deelnemen aan alles wat er gebeurt. Bovendien waardeert hij consistentie. Maaltijden, wandelingen en bedtijd zijn allemaal dingen die hij graag elke dag op hetzelfde tijdstip doet. Wanneer u een verandering wilt aanbrengen, moet u dat eerst met uw Aussie partner bespreken, want een abrupte verandering zal hem niet dankbaar zijn.

De Aussie zal veel tijd nodig hebben om getraind te worden in de vaardigheden die hem bezig zullen houden. Leer hem hoe hij voorwerpen voor u moet dragen, zoals de krant en vuile was naar de wasmand, en hoe hij een licht karretje moet trekken om u te helpen in de tuin. Na afloop van zijn taken zal hij genoeg energie hebben om spelletjes te spelen, te gaan wandelen of met u te fietsen.

Australische Herder honden te koop

Wil je een Aussie hond kopen? Bij Dierenplezier hebben we een groot aantal puppies beschikbaar waaronder ook Australische Herder pups. Je bent steeds welkom in onze winkel in Boechout om kennis te komen maken met onze honden.
Naast onze specialiteiten (Chihuahua, Mops en Shar-pei puppies) hebben wij nog een zéér uiteenlopend gamma van andere puppy’s, waaronder dus de Australische Herder.

Aarzel niet ons te contacteren op +32 474 64 01 39 of via ons contactformulier.

Meer over de Australische Herder

 

Ras

Ras

Verzorging

Verzorging

Voeding

Voeding