Australische Herder Verzorging

 


Australische Herder

Verzorging van de Australische Herder

De Australische Herder heeft veel haar, dus het onderhoud ervan kan overweldigend lijken, maar het kost niet zoveel moeite als u misschien denkt. Om te voorkomen dat er dode haren op kleren en meubels komen, moet u de vacht regelmatig borstelen.

Hoewel de Aussie vrij veel verhaart, zult u vooral in het voor- en najaar uw handen vol hebben. De handenvol haar zullen in die periode onder controle worden gehouden door routinematig borstelen, warme baden en krachtig föhnen. Doe de Aussie alleen in bad als hij vuil wordt en niet tijdens het seizoen.

Basisverzorging is alles wat overblijft. Australische Herders die actief zijn hebben vaak ongetrimde nagels, maar het is een goed idee om ze eens per week te onderzoeken om te zien of ze getrimd moeten worden. Verder, voor de algemene gezondheid en een frisse adem, houdt u zijn oren schoon en poetst u regelmatig zijn tanden.

Australische Herder honden te koop

Wil je een Aussie hond kopen? Bij Dierenplezier hebben we een groot aantal puppies beschikbaar waaronder ook Australische Herder pups. Je bent steeds welkom in onze winkel in Boechout om kennis te komen maken met onze honden.
Naast onze specialiteiten (Chihuahua, Mops en Shar-pei puppies) hebben wij nog een zéér uiteenlopend gamma van andere puppy’s, waaronder dus de Australische Herder.

Aarzel niet ons te contacteren op +32 474 64 01 39 of via ons contactformulier.

Meer over de Australische Herder

Ras

Ras

Voeding

Voeding

Karakter

Karakter